Pagini

Mergi in tabara/ concediu cu Amaryllis Tour - Guest post

Vara si-a intrat oficial in drepturi, iar vacanta bate la usa, ti-ai facut planurile deja sau inca esti in cautarea vacantei perfecte, a locatiei perfecte mai bine zis? Planuiesti sa-i faci o surpriza copilului tau si sa-l trimiti undeva in vacanta ca tot este 1 Iunie? Ei bine, daca inca nu ai apucat sa stabilesti unde vrei sa-ti petreci vacanta mult asteptata si bine meritata, nu stii unde sa-ti trimiti copilul sau pur si simplu ai ramas in pana de idei, venim noi in ajutorul tau. 

Amaryllis Tour iti pune la dispozitie tabere, city-break-uri, croaziere de lux, vacante exotice si multe altele. De tine depinde cat de mult vrei sa te rasfeti. Tot ce putem noi sa-ti spunem este ca in ultimii ani vacantele exotice sunt la mare cautare si pe buna dreptate isi merita fiecare banut. In ofertele noastre pentru vacante exotice intra: Africa, Cuba, Mexic, America de Nord, Asia si bineinteles insule exotice care asteapta sa fie explorate.


Iar pentru copilul tau noi iti recomandam sa-l incurajezi ca anul acesta sa incerce ceva nou si sa-l trimiti intr-o tabara (gaseste aici detalii despre tabere din Romania).

De ce o tabara? Pai intr-o tabara are posibilitatea sa cunoasca oameni noi, sa lege prietenii noi, sa participe la cursuri de limbi straine, sa beneficieze de comfortul celor mai bune hoteluri si bineinteles aiba parte de anumite facilitati cum ar fi: piscina, plaja privata, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, discoteca, restaurant la piscina, gratare, cafenele, magazine, toate incluse intr-un anumit pret, ca de exemplu tabara in Grecia. Si pe langa toate acestea, personalul campusului este profesionist, dar si prietenos, de asemenea toti profesorii sunt vorbitori nativi de limba engleza, iar instructorii sunt specializati pentru efectuarea diverselor activitati sportive.

Garantam ca, copilul tau va fi mai mult decat incantat sa ia parte la o astfel de experienta. Nu numai ca il va ajuta sa cunoasca oameni noi dupa cum spuneam mai sus, insa va avea posibilitatea sa invete foarte multe lucruri noi care sunt necesare pentru o crestere sanatoasa atat a corpului cat si a mintii.

Daca insa iti place litoralul romanesc sau vrei sa-ti stii copilul mai aproape gasesti detalii aici despre tabara la Mamaia. La un pret avantajos beneficiaza de un sejur de 6 nopti in unul din cele mai frumoase hoteluri din Mamaia.

Asadar, alegerea iti apartine, insa nu uita ca atat tu cat si copilul tau meritati ce este mai bun, iar noi suntem aici sa va oferim ceea ce meritati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)