Pagini

Pastreaza curatenia cu Philips! - Guest post

Te-ai saturat de praful din casa ta care se depune tot mai des pe mobila si pe covoare? Simti ca munca pe care o depui atunci cand faci curatenie, este inutila? Poate ar fi cazul sa iti schimbi aspiratorul, sau sa iti achizitionezi unul in cazul in care nu detii. Au aparut o gramada de aspiratoare performante care sa te ajute sa lupti cu praful incaptanat. 

Insa, si cand vine vorba de aspiratoare trebuie sa tii cont de cateva lucruri atunci cand pleci la cumparaturi.

In primul rand trebuie sa te gandesti daca vrei doar un aspirator de mana sau un aspirator filtrare apa. In functie de locuinta ta, poti alege oricand dintr-o gama foarte variata de marimi si modele. Exista aspiratoare de marime medie, pe care le folosesti ca sa cureti spatiile inguste (masina de exemplu) sau camerele mici, de asemenea exista si aspiratoare mari care iti sunt recomandate atunci cand locuiesti intr-un apartament cu multe camere si acesta trebuie sa faca fata intregului spatiu.

In al doilea rand trebuie sa fii atent la puterea de aspirare. Cere intotdeauna detalii despre aceasta, se stie ca aspiratoarele cu o putere de aspirare mai mare curata in profunzime.

In al treilea rand, daca nu dispui de sume mari poti alege un aspirator cu sac. Produsele dotate cu saci aspirator de panza sau de hartie au dezavantaje. Pe langa faptul ca se imbacseste foarte repede, se curata si se spala greu, exista posibilitatea ca daca nu este golit la timp praful sa scape si sa se imprastie in toata casa. Este unul din cele mai accesibile aspiratoare, dar nu este foarte practic.

De asemenea, nu uita ca aspiratoarele trebuia sa aiba accesorii care sa iti faca munca mai usoara. Philips are pentru tine o gama variata de aspiratoare, te invit sa arunci o privire. Lupta cu praful din casa ta si iesi victorios!

Un comentariu:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)