Pagini

Vacanta, din nou vacanta. - Guest post

Cred ca v-am innebunit in ultima perioada cu vacantele mele, cu gandurile, deciziile si razgandirile mele dar asa e peste tot, cand vezi altceva, iti doresti acel lucru iar cand il vezi la un pret si mai bun, il vrei cu orice pret. Bine sau poate doar eu sunt un pic (mai mult) ciudata, deciiiiiiiiiii... Mda.

Asta sa intamplat si cu mine cand am vazut o oferta pe internet care, daca am de gand sa vad muntele in vara asta, ma face sa scot bani foarte putini din buzunare pentru o vacanta. Indiferent de locul ales, ofertele erau atractive. Cazare Predeal, cazare Busteni si cazare Sinaia la un pret de concurenta, care ii forteaza pe ceilalti sa scada la nota de plata si spun asta fiindca pretul de cazare porneste de la 60 de lei. Se poate mai ieftin de atat? Nu-i asa ca acum vreti si voi la munte? Parca mi-au disparut gandurile cu Valencia. Tot Romanica e mai frumoasa, nu? Mmmm. 

Chiar mi-a trecut prin ideea de a ne intalni in vara asta cu totii la munte. Adica, daca cineva mai are planuri de vacanta pentru vara asta la munte, ne putem organiza mai multi si sa mergem cu totii, asa ne vom cunoaste mai bine. Ce parere aveti? Un meet-up gen. Ar fi misto, nu?

Hmm, nu stiu de ce am impresia ca in vara asta voi sta acasa ca de obicei, dar imi dati voie si mie sa visez, nu? Pe curaaaaaaaaaaaaaaand. Voi, ceva planuri mari? Sau sunteti ca mine si vreti sa mergeti peste tot? 

Un comentariu:

  1. Mereu când vine vara îmi fac mii și mii de planuri din care nici măcar unul nu e îndeplinit până la capăt,vara asta cred că o să plec prin Spania,hihi,aștept asta de ceva timp și uite că a venit momentul.
    Iar la munte,m-a rugat verișoara mea sa mergem o saptamana,dar nu știu ce să zic...Rămâne de văzut,oricum să ai o vară faină! :*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)