Pagini

Imortalizeaza cel mai frumos moment din viata ta cu cel mai bun fotograf. - Guest post

Se spune ca nuntile au loc datorita femeilor. Oare ei stiu ceva ce eu nu stiu? Dar cred ca sunt cam drastici in ceea ce priveste aceste cuvinte fiindca sunt o multime de barbati carora le plac nuntile si sunt de acord cu ele, nu-i asa, baieti? Hey, stati... unde fugiti? Grrrr...

Da, noi femeile si rochiile noastre de mirese. Visam de cand suntem mici sa imbracam acele rochii albe. Oare ce este atat de special la o rochie alba? Sau...de ce este nevoie de nunta pentru a se imbraca rochia alba, nu? De ce nu se duc doritoarele intr-un magazin, se imbraca intr-o rochie, isi fac o poza si si-o pun pe Facebook si gata. Glumesc! Haha.

La o nunta nu este important doar evenimentul in sine ci trebuie sa ai un fotograf de nunta capabil sa imortalizeze cel mai frumos moment din viata voastra si care sa va faca albumul de nunta sa fie... AWESOME, cel putin asta e parerea mea.

De asemenea, atunci cand cautati fotografi pentru nunti trebuie sa fiti foarte atenti. Multi se dau profesionisti dar sunt amatori. Cereti-le materiale de la alte nunti, sa va prezinte serviciile pe care le ofera.

La un alt lucru la care trebuie sa fiti atenti la fotografi nunta este pretul aplicat pentru serviciile oferite. Unii au talent aparte de a jupui buzunarele oamenilor pentru serviciile oferite. Daca dispune de aparatura performanta si ofera calitate premium a serviciilor, merita sa platiti, daca nu...nu. Niciodata sa nu va grabiti. Cel mai recomandat ar fi sa va angajati un fotograf din recomandarea prietenilor/rudelor etc. Iar o recomandare pot sa va fac si eu, www.mzphotography.ro, portofoliul sau este impresionant, asta da fotograf pentru nunti. Mno, casa de piatra!

Un comentariu:

  1. Fotograful de nunta chiar are un rol important. Fara un fotograf bun riscati sa pierdeti cele mai frumoase amintiri.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)