Pagini

Miercurea fara cuvinte- despre tatuaje

Stiti ca vorbeam eu de tatuaje pe aici pe la mine si vroiam sa va spun ca am cautat cam tot ce se poate cauta despre tatuaje pe aici pe Sfantul Goagal... dar nu m-am lamurit in totalitate si am decis sa apelez la voi sa-mi spuneti daca doare tare, tare si in cat timp se vindeca un tatuaj, mai bine zis sa-mi spuneti si mie despre tatuaje, dar chestii simtite pe pielea voastra nu asa din auzite, sau eventual chestii pe care le stiti de la prieteni, dar adevarate sa fieee!!!




Raman super-mega-ultra datoare!!!

Va pup!
Happy WW!
Continuarea la Carmen.
sursa foto

79 de comentarii:

  1. Te-a convins Flavius sa iti faci?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am tatuaje facute , deci nu iti pot spune din propria experienta , dar are fratele meu facute doua tatuaje .
    El spune ca cel mai mult conteaza si zona in care faci tatuajul . El de ex. le-a facut in zona umerilor la brate si a zis ca nu a durut decat foarte putin si asta atunci cand incepe la el , dar pe urma numai .
    De vindecat ...el a spus ca lui i se vindecat in 4-5 zile .

    Asta este ce mi-a raspuns el , ti-am spus : eu nu am tatuaje si nu iti pot spune ceva ce nu stiu .

    Sa ai o zi minunata >:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am doua tatuaje: unul pe gat sub ceafa si unul la incheietura mainii stangi. Ala de pe ceafa a fost primul si eram atat de speriata de aproape ca faceam pe mine. Insa nu m-a durut aproape deloc, ba chiar a fost o experienta ft misto. Cand l-am facut insa pe-al doilea, am crezut c-o sa fac infarct de durere! Chiar am vrut sa ma opresc la un moment dat, dar dupa aia m-am obisnuit si n-a mai fost nasol. Eram si cam nemancata in ziua aia.
    Sunt cateva reguli pe care tre' sa le respecti cand iti faci un tatuaj: tre' sa fii bine mancat, odihnit, sa nu fii pe stop/insarcinata, sa nu consumi alcool/droguri cu cel putin 24 de ore inainte etc. Daca nimeresti la cineva calumea, o sa-ti puna oricum toate intrebarile astea inainte de-a se apuca de treaba.
    Ca timp de vindecare, la fel ca si cum e cu durerea, depinde de zona si de marime. Aaa si de anotimp :))
    Eu vreau sa-mi mai fac cateva bucati, dar astept sa treaca vara ca nu e bine sa le expui la soare cand sunt proaspat facute si nici nu e bine sa le tii bandajate prea mult ca tre' sa respire.
    Ma rog, ti-am lasat ditamani comentariul, scuze :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D hehe:D pe incheietura vreau sa-mi fac si eu:) dar uite ca nu stiam ca sunt atatea reguli :-? multam' fain:D:) asa o sa vad daca persoana care vreau sa mi-l faca e profesionista;))

      Ștergere
    2. aaa si multumesc foarte mult :*

      Ștergere
  4. acum depinde si unde este facut eu am unul la incheietura si durerea e suportabila e ca o epilare cu ceara intr-o zona mai delicata si dureaza 10 zile sa se vindece,in astea 10 zile trebuie sa iti dai cu crema de 10 ori pe zi mie mi-a recomandat bepanthen,sa te feresti de aburi si sa nu te sperii daca incepe sa se cojeasca.Te sfatuiesc totusi sa te duci la un salon autorizat chiar daca dai mai multi banuti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am auzit povesti cum ca nici la salon nu iti fac cine stie ce:-? doar ca na:-? e vb de igiena si alte chestii:-? bine ca depinde si de salon.
      ms ms:*

      Ștergere
  5. Si pe mine m-a cuprins febra tatuajelor:)) Problema ca e daca nu ma indemn cu nimeni nu o sa o fac, oricum iti recomand sa nu fie prea vizibil :)

    RăspundețiȘtergere
  6. UHM,nu cred ca o sa te prea ajute comentariul meu,dar si eu imi doresc foarte mult un tatuaj :D la 18 ani imi fac unul micut pe umar.. o sa urmaresc cu interes comentariile la aceasta postare :3

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna!
    Eu am tatuaj de 2 ani, pe incheietura mainii stangi , pe interior. Doare la inceput destul de mult pana amorteste pielea. Asta cam dupa 20 minute. Pana amorteste pielea , ai o senzatie de lama trecuta de 100 de ori in acelasi loc. Probabil ca la mine a fost vorba si de zona , exact pe vene. Doare mult mai tare la contur decat la umbre.
    De vindecat s-a vindecat cam in 10 zile in care am avut grija sa nu ajunga apa acolo, dadeam la 2 ore cu unguent cu galbenele.
    Am alb negru tatuajul. Am prieteni care stau foarte mult la soare si tatuajul devine la un moment dat un albastru sau verde inchis si prin urmare trebuie batut iar.
    Sper sa te fi ajutat!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bunaa:D

      multumesc mult pt. comentariu':D observ ca la toata lumea se vindeca in 10 zile:) hmm, nu-i asa mult:D:) multumesc inca o data:D zi faina si tie:D

      Ștergere
  8. si eu vreau sa imi fac unul ...dar la anu in vara sa mai cresc putin :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu am tatuaj făcut,dar cea mai bună prietenă a mea tocmai şi-a făcut de curând unul.Mie mi-a spus că a durut-o destul de tare la început,dar după vreo 15 minute a fost ca un fel de amorţeală.I-a rămas puţin iritat locul,dar mi-a spus că se dă cu spirt în fiecare seară şi că nu a mai durut-o a doua zi.:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Toată lumea are tatuaj la încheietura mâini:)), și eu am unul la mana stânga,pe interior,ala a durut ,mi s-a făcut și rău dar mi-a trecut repede si nu am mai simțit durere.S-a vindecat într-o săptămâna,mie mi-a dat de la salon o crema sa ma dau în fiecare zi de 2-3 ori după ce îl spălam ușor cu săpun, cu ph neutru, și trebuie sa eviți expunerea la soare.Cel de pe mana a fost al 2-lea,primul ce l-am făcut(pe burta,dreapta) nu l-am simțit deloc,a fost o senzație ca de aparat de epilat. și ...la fel; săpun cu ph neutru,crema, fără soare.De durut depinde de zona unde vrei sa-l faci,unde e pielea subțire și sensibila,doare:},oricum toate instrucțiunile de ''folosire'' o sa le primești de la cel care iți face tatuajul, și eu mai vreau sa-mi fac unul pe umăr sau pe glezna , încă nu știu:))
    P.S.Cel de pe încheietura mâini a durut mai tare la mine ca am o cicatrice destulll de mare peste care am făcut tatuajul.
    Aoleu cât am scris 0_o ,sper sa-ți fie de folos.
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) toata lumea in afara de mine:)) sincer nu ma asteptam ca atat lumea sa aiba tatuaje:)) foarte tare:D si util comentariul tau:D:) m-ai cam speriat cu partea in care ti s-a facut rau:((

      :D mersi inca o data:d pupici:D

      Ștergere
  11. Nu am desi m-ar tenta. Dar pot sa-ti urez inspiratie in alegerea lui si curaj! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa nu-mi spui ca vrei un tatuaj...nu cred ca e o idee buna, dar pana la urma tu decizi...o sa-l ai o viata intreaga. O fata trebuie sa fie cat mai finuta si mai naturala, cat despre tatuaje mereu am avut o parere proasta despre ele. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. offff, asa imi spune toata lumea, parca nu-mi mai vine sa-mi mai fac :))) dar multumesc:D

      Ștergere
  13. N-am înţeles încă ce e aşa interesant la tatuaje, dar dacă mi-aş face unul, ar fi un citat din Hunger Games, cred ;))

    RăspundețiȘtergere
  14. uff...iar mi-ai amintit cat de mult mi-ar placea sa am un tatuaj :P

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca vreti sa faceti album pe pielea voastra e o optiune personala !
    Succes!
    Eu tocmai pun o reteta de mancare de vara pe blog :)
    Nb !

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu nu am.Cred ca mi-ar placea sa imi fac unul.Ceva simplu si dragut,dar inca nu sunt hotarata..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu sunt hotarata :( dar vreau sa ma informez bine inainte.

      Ștergere
  17. fac parte si din planurile mele...parca nu sunt foooarte decisa :P
    nu stiu nimic despre ele insa imi plac tare mult....

    RăspundețiȘtergere
  18. Depinde de locul unde ti-l faci.. daca nu e un loc sensibil nu doare, daca e sensibil doare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu am cum să te ajut,regret,nu mi-am făcut niciodată un tatuaj,iar ceea ce știu este puțin și este din auzite !
    Succes în continuare !

    RăspundețiȘtergere
  20. hai sa ti zic si eu:))))al meu stii unde e..si da, doare..dar pana iti amorteste mana:))e ca si cum te ai epila pe picioare cu epilatorul:))doare pana te obisnuiesti (la mine a fost putin mai complicat dar s'a rezolvat) :)) plus ca trebuie sa ai grija de el..sa l dai cu crema din 3 in 3 ore..si nici n ai voie sa l tii la soare vreo 2 luni..acum depinde si ce ti se spune tie :D si eu abia astept luna septembrie sa incep colectia de tatuaje:)))numai la asta ma gandesc in fiecare zi :D hihi
    ti pup >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu stiuuuuuuuuu :))))) in cazul asta cred ca o sa mai astept pana in toamna :)) vad ca e nasoala treaba cu bronzatul:D

      Ștergere
  21. eu nu sunt pentru tatuaje, dar cele prezentate de tine aici sunt cool! :)
    happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna scumpo! Nu ti-am mai scris de mult, dar sa stii ca citesc tot ce postezi, pe ambele bloguri...:) In ceea ce priveste tatuajele, eu mi-am facut in 2008 un crin pe laba piciorului. A durat aproximativ 3 ore-3ore si jum sa mi-l bata, dar a iesit absolut superb. Durerea a fost nu foarte puternica, insa spre sfarsit, cam in ultima jumatate de ora, cand toata zona era deja extrem de iritata, credeam ca inebunesc, imi venea sa musc din scaunul ala pe care eram asezata... :)) Dar tipul mai facea pauze, cand vedea ca nu mai pot si am reusit pana la urma sa rezist fara sa il bat sau sa ii dau cu ceva in cap :))) dupa ce l-a terminat, durerea a mai tinut cateva ore, dar suportabila. Depinde si foarte mult de partea de corp pe care vrei sa il faci, unele zone sunt mai sensibile, dar nu e de speriat. Cat despre vindecare, timp de 5 zile am spalat locul cu pricina cu doua ori pe zi, uscam cu un prosop de hartie, ca sa nu lase scame, si dadeam cu unguent Bepanten. Intr-o saptamana s-au dus toate cojitele formate si arata perfect. Sunt tare mandra de el si imi place de ma topesc, arata la fel de bine dupa aproape 4 ani. Sper sa iti fie de folos ceea ce ti-am scris, in cazul in care vei dori sa iti faci vreodata un tatuaj. Te pup si te imbratisez cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bunaa!!! Nu e nimic>:D< nu stiam ca ai tatuaj:D sunt sigura ca e superb:D ador crinii!!!!:D:D:D:D multumesc mult pentru comentariu' :D foarte util:D:D:D:D:D:D:D te pup dulce:X sper sa mai aud de tine:*

      Ștergere
  23. Nu stiu sa raspund, nu mi-am facut nici unul.
    Vienela avea un articol despre tatuaje :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Nici eu nu am pana acum vre-un tatuaj..dar ma gandesc sa imi fac unul pe glezna..cu numele meu :D Poate in alta limba

    RăspundețiȘtergere
  25. sa ni-l arati si noua daca te hotarasti :D

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu tocmai mi l-am facut pe al patrulea :)).Sper sa pot sa te ajut.Teoretic in 2 saptamani un tatuaj este vindecat.Doare,dar depinde de zona.De exemplu,pe coaste,doare destul de rau.De fapt unde este pielea mai subtire.Nu stiu sa compar durerea,oricum este suportabila.Daca vrei mai multe detalii,trimite-mi un mail :) Ce tatuaj vrei sa iti faci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D hmm, vreau sa-mi fac ceva micut:D doua litere:d initialele tatalui meu:) la incheietura mainii stangi:D

      Ștergere
  27. mwahahaha. eu am un tatuaj dulce dulce dulce.. stii tu !
    ce sa zic.. doare? buff, pe mine nu m-a durut. sincer. a fost putin deranjabil, mai ales la inceput *ca a durat kinda 2 ore pana sa il termine* , dar nici vorba de durere insuportabila.
    cateodata imi pare rau ca mi l-am facut acolo, ca nu se vede mereu, chiar daca am spatele gol *de la odioasa aia de bretea de la sutien :))

    daca tot vrei sa iti faci tatuaj, gandeste-te bine ce vrei sa fie. :D sa nu regreti later :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu baby:D stiu:D mno tu esti rezistenta oricum :)) :D o sa ma gandesc:D multu' :*

      Ștergere
  28. Eu nu mi-am facut niciodata tatuaje, desi, pe vremea mea erau considerate "o mare smecherie". Asadar, nu va pot da nici un sfat. Imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  29. Acum ca am citit prin comentariile lasate aici mai ca mi-as face si eu un tatuaj... nu-mi displace ideea! :)
    Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  30. Îmi plac la nebunie tatuajele :x

    Și eu vreau să-mi fac dar nu știu încă dacă ar fi bine sau nu ..

    P.S: e frumos tatuajul pe care vrei să-l faci ^^

    RăspundețiȘtergere
  31. NU suport tatuajele cu citate, in general cu cuvinte, inclusiv nume. Dupa parerea mea tatuajul este o arta grafica, deci trebuie sa prezinte imagini de diverse chestii, insa preferabil NU de lozinci, cel mult poate un nume de strada interesant prezentat ca o eventuala tablita agatat de un felinar sau de un zid, etc. Zau, pai pe mine ar trebui sa ma plateasca pt reclama de tip billboard cel/cea caruia ii pomenesc numele sau vreun citat asa in public, si inca si in mod cvasi-permanent !! Si cred, sincer, ca l-ar costa MULT MULT mai mult decat l-ar costa un loc publicitar pe termen lung intr-o revista de mare tiraj sau la TV !! Chiar m-am gandit cat as cere cuiva ca sa ii pun numele sau vreun citat scris sau chiar preferat de el/ea ca tatuaj pe corpul meu personal...efectiv, scos asa estimativ din burta, indiferent daca e o persoana juridica individuala sau o corporatie, si indiferent unde e plasat tatuajul, cred ca l-ar costa probabil minim minimorum 12,820,360 GBP (lire sterline) per 1/2 milimetru de lungime de linie individuala de litera individuala !

    RăspundețiȘtergere
  32. P.S. Poate sa fie si D-zeu, nu numai tata ! (Si eu chiar ii respect pe acestia 2 si chiar incerc sa le fac reclama din cand in cand, daca imi aduc aminte de ei !)

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu nu am,dar cred ca mi-ar placea sa imi fac unul.Ceva simplu si sugestiv,dar ....

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu nu am, ar o colegă și-a făcut.
    Zise că doare un pic.
    Depinde de pielea fiecărui.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  35. nu mai stiu daca ai citit articolul meu http://www.iguanitza.com/2012/04/tattoos.html
    unde povesteam despre experientele mele :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Iubesc tatuajele, abea astept sa-mi fac unul! :d

    RăspundețiȘtergere
  37. nu am tatuaj dar am citit ca din cauza lor exista risc de cancer.
    anyway,in caz de vrei sa iti faci...ti-as recomanda sa iti faci ceva mai finut:):d totusi,suntem fete:)
    take care!

    RăspundețiȘtergere
  38. ohhh tatuaje . . . nu iti pot spune nimic .. . doar ca durerea depinde de locul in care faci atat am auzit si eu pe la cei care au tatuaje ...:)

    RăspundețiȘtergere
  39. Am si eu un tatuaj pe umar, facut acum 16 ani. Doare, dar nu exagerat. Depinde de zona in care il faci, depinde de marime, depinde de multi factori. Se vindeca in cateva zile, din cate imi aduc aminte. Acum nu m-as incumeta sa imi mai fac, sunt prea slaba si ar intepa aproape de oase. :))

    RăspundețiȘtergere
  40. ce tare mi se pare ala cu "inspiration" la incheietura mainii :)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)