Pagini

Summer dresses wishlist!

Din cand in cand imi aduc aminte sa mai fac si eu wishlist-uri, dar niciodata nu v-am aratat ce mi-am cumparat, asa ca azi am zis sa fac si acest lucru. Ca sa fiu sincera cu voi nu stiu daca am mai facut wishlist-uri pentru rochite, desi este posibil pentru ca imi aduc aminte ca v-am recomandat site-uri cu haine de femei, si nu numai. Asadar, lasand vorba la o parte sa va arat ce mi-am cumparat de pe un site din afara, poze fara watermark n-am gasit si nici mie nu mi-am facut fotografii purtandu-le, deci va trebui sa va multumiti asa cu ele, hehe.
Prima este foarte cute si in realitate, numai ca nu mi-a placut faptul ca nu mi-au trimis-o cu fundita aceea draguta, este putin cam prea matura pentru mine, ori asa o vad eu, am pus-o la vanzare, poate isi gaseste alta purtatoare, iar daca nu, o s-o pastrez si o s-o port doar la ocazii speciale.

A doua este favorita mea. Sunt innebunita dupa chestiile din dantela. In poza nu se vede, dar partea de sus este putin transparenta, evident nu ma deranjeaza deloc, de asemnea in poza pare cam scurta, insa cel mai probabil pentru ca tipa e mai inalta, eu cum am 1.65 e perfecta lungimea, nu trece de genunchi.

Acestea fiind zise, pentru ca omul nu se multumeste cu ceea ce are si vrea mai mult, mi-am mai aruncat ochii peste rochii de seara, rochite de vara, etc. si am decis sa mai adaug trei pe wishlist-ul meu.
Deci, care va place mai mult? Eu o ador pe cea colorata. E atat de summerish! Mno, pe curand, sunteti tucati.

4 comentarii:

  1. Sunt foarte dragute. Ai ''gusturi'' bune. Prima nu cred ca arata prea bine fara fundita aceea draguta. A doua o adooor. E super, adica dantela aceea e foarte draguta. Dintre cele de mai jos.. Eu o aleg pe a doua. Imprimeul acela.. Leopard cred, e superb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, nu e foarte faina fara fundita, e prea simpla :) si eu o adoooooooor:D mmm:D leopard, imi place si mai mult de tine :*

      Ștergere
  2. cred ca ti-ar sta minunat in primele rochite!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)