Pagini

Alege Retro Boutique pentru casa ta! - Guest post

Iti aduci cu drag aminte de casa bunicilor si de toate lucrurile peste care timpul si-a lasat amprenta in cel mai frumos stil? Daca raspunsul este da, atunci Retro Boutique este locul in care vei descoperi ca aceste lucruri despre care vorbeam mai sus nu si-au pierdut esenta. Sau poate iti plac casele decorate intr-un stil romantic, frantuzesc, unic si original, ei bine, tot la noi o sa gasesti produse vintage cu ajutorul carora o sa ai posibilitatea sa iti decorezi casa mult visata.

La Retro Boutique te asteapta o colectie minunata de tablouri vintage bineinteles intr-o stare impecabila, la preturi foarte bune, deosebite si care te vor trimite cu gandul la vremurile frumoase de demult apuse.

De asemenea daca ai un perete gol sau chiar mai multi si iti plac decoratiunile vintage, iti recomandam sa incerci mirobolantele ceasuri de perete vintage si oglinzi decorative care iti pot schimba caminul, contribuind la crearea unui interior unic si original, asemanator celor din paginile revistelor de amenajari interioare. 

Daca nu stiai inca de cand s-au inventat, ceasurile de perete s-au numarat printre cele mai populare si indragite elemente decorative pentru casa. Se spune ca pe vremuri doar aristocratii isi puteau permite o astfel de achizitie. Acum au devenit accesibile din fericire pentru toata lumea. 

Bineinteles ca forma, dimensiunile si designul ceasurilor de perete au variat si au evoluat odata cu trecerea timpului, iar astazi, dupa cum se poate observa, cele mai cautate modele sunt si cele mai vechi (vintage), chiar daca magazinele sunt pline de tot felul de ceasuri cu design modern, usor de integrat in locuintele contemporane. Asadar, la noi gasesti astfel de piese. Redecoreaza-ti casa si retraieste cu drag momentele copilariei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)