Pagini

Invitatia la vals

In primul rand multumesc celor care ma ajuta sa castig concursul dandu-mi like si comentand la articolul cu lenjeria, si in al doilea rand vreau sa-mi cer scuze ca nu fac acum articolul despre experienta mea cu vopselele de par (despre care consider ca trebuie sa vorbesc din moment ce am intampinat si neplaceri, cine stie poate va fi de ajutor cuiva, poate nu-si vor mai arde atatea fete parul cum am facut-o eu, hehe).

Si in al 3-lea rand, vreau sa sa va spun ca in sfarsit am reusit sa termin de citit "Invitatia la vals", asta dupa ce am tinut-o timp de trei saptamani dupa mine la serviciu, ba chiar si la plaja. Dar sa va spun cum s-a intamplat minunea. O daa, in ultima vreme n-am reusit sa termin nicio carte inceputa, deci este o minune ca am reusit sa o termin pe aceasta si sincer mi-ar fi parut extrem de rau sa o inapoiez bibliotecii fara sa aflu dezonadamantul.

Deci, minunea? Pai minunea s-a intamplat pentru ca am ramas fara laptop o zi. Exact. Mai avea de citit in jur de vreo 100 si ceva de pagini, daca nu chiar 200 (cititsem foarte putin din ea, mda) si le-am citit pe nerasuflate intr-o zi! Mai bine zis in cateva ore cat am avut laptopul la "reparat" la prietenul meu, caruia tin sa-i multumesc ca nu mi l-a adus pana nu am terminat de citit. De fapt, mi-a pus conditia sa termin cartea ca sa-mi primesc laptopul inapoi, ei da, asa merge cu mine, am nevoie sa fiu impinsa de la spate, am nevoie de motivatie (sau santaaaj, hahaha), altfel abandonez absolut tot ce incep.
Mbbbbun, probabil ca asteptati parerea mea despre carte, ei bine, intr-adevar este buna, avand in vedere ca mi-a fost recomandata de foarte multa lume, de fapt, nu este buna, este foarte buna, este o carte deosebita, insa m-a dezamagit ca nu a avut un happy end, adica, dupa tot ce s-a intamplat intre ei, sa nu ramana impreuna, este trist... Nu ma asteptam ca ea sa se sinucida, si in niciun caz nu ma asteptam ca el sa o urmeze.

Ai zice ca iubirea salveaza vieti, nu le distruge, nu? Dar gata cu parerile mele, spuneti-mi parerea voastra despre carte, caci sunt sigura ca multi dintre voi ati citit-o!

Ow si daca sunt am adus in discutie cartile, va fac o recomandare, Litera.ro este un magazin online cu audiobook-uri (Morcoveata, Alice in Tara Minunilor, Ratatouille - filmul e super si il recomand si pe acesta, etc.) si nu numai, evident si cu carti (Ciresarii, Enigma Otiliei, Dovada perfecta si tot ce mai vreti voi). Motivul pentru care il recomand este ca am vazut in timp ce cautam o carte pentru colega mea ca au reduceri foarte mari. Daca va luati ceva, sa-mi spuneti si mie (sunt curioasa, stiuuuuu!). Spor la cumparaturi si sa aveti o saptamana minunata.

6 comentarii:

  1. Mihail Drumes, cartile lui au pasiune, romantism si realism...
    in real life happy end-urile sunt rare, de ce ar fi altfel in carti? :)
    am iubit si inca mai iubesc cartea asta, am dat chiar zilele trecute peste ea si ma gandeam ca imi este dor de idilicul iubirilor frumoase chiar daca distructive...
    ai citit cartea la varsta potrivita :)
    ti-as recomanda, cu caldura sa citesti "Nunta in cer" de Mircea Eliade.
    este un roman de dragoste atat de frumos incat...incat ai zice ca un alt Eliade l-a scris.
    romanul pe care ti-l recomand este diferit si deosebit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm, multumesc pentru recomandare, daca am timp o sa trec pe la biblioteca! <3

      Ștergere
  2. Am citit-o! Si e asa frumoasa,chiar mi-a placut in mod deosebit.Mi se pare,ca pe undeva,i-am si facut o recenzie..:-?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit câte ceva de ea pe net,chiar vreau s-o citesc,cred că merită,dar până fac rost de ea mai durează ;))

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)