Pagini

Despre electronice second hand - Guest post

Se spune ca de cand au aparut calculatoarele, sunt tot mai multi specialisti in it pe piata si asta poate datorita faptului ca munca se face in fata calculatorului in secolul nostru. In ceea ce priveste aceste dispozitive minune care ne tin legati de ele, comercializarea de calculatoare la Second Hand este in scadere, datorita gradului mic de incredere a populatiei in ceea ce priveste calitatea acestora. 

Desi putem gasi tastaturi cu 55% mai ieftine si unitati optice cu 40% mai ieftine decat in alte magazine, ABD Computer rupe gura celor care mai cred in astfel de idei create de lume. Produsele comercializate de ei beneficiaza de certificat de garantie chiar daca sunt la SH si sunt testate inainte de a fi puse la vanzare. Singura diferenta dintre un calculatator nou si unul la SH fiind doar pretul si numarul de ore de functionare insa calitatea este aceeasi.
Renunt sa-i mai inteleg pe oameni in ceea ce priveste aceste lucruri cumparate la SH. Ne cumparam haine la mana a doua, incaltaminte la mana a doua, de ce sa nu ne cumparam si electronice la fel? Eu cunosc pe cineva care detine un laptop cumparat dintr-un magazin care vindea produse la mana a doua de vreo doi ani de zile. Laptop-ul functioneaza perfect si arata impecabil. Persoana asta spunea ca si-a meritat cei 500 de lei pe care i-a dat pe el, plus ca si-a facut treaba de mult mai mult. Am vazut ca parerile voastre sunt bune in ceea ce priveste imbracamintea second hand, dar ce parere aveti despre electronicele de acest gen?

2 comentarii:

  1. Laptop si eu mi-as lua SH chiar sunt de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar si telefoane poti lua la mana a doua mult mai ieftine si la fel de bune ca cele noi. Eu sunt de acord:)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)