Pagini

Cea mai buna cazare cu Bookingexpert- Guest post

Te-ai plictisit de rutina si vrei sa faci ceva ca sa iesi din starea asta? Daca nu ai idei, venim noi cu idei. Cine suntem noi? Bookingexpert! La noi gasesti oferte la zeci de hoteluri, preturi si fotografii cu fiecare camera, si sa nu uitam si de date de contact. Ce spui de un weekend la Eforie Sud? Te poti caza la unul din cele mai moderne hoteluri, un hotel de patru stele, Hotelul Edmond. Este situat la numai 50 de metri de malul marii si cateva sute de metri de baile de namol. Baile cu namol sunt recomandate oricui indiferent de varsta, poti face o cura in urma careia o sa obtii o gramada de beneficii cum ar fi revitalizarea organismului, eliminarea toxinelor, alinarea durerilor reumatice, vindecarea anexitei si inflamatiilor, si multe multe altele pe care le vei descoperi si singur in cazul in care o sa incerci o astfel de experienta. Oricum, poti sa vezi aici detalii despre cazare in Eforie Sud.

Sau ce spui de un mini-trip la acest hotel din Campulung Moldovenesc de exemplu? 
Probabil ca te intrebi despre ce hotel vorbim, ei bine, complexul hotelier Sandru este situat la doar 1700 de metri fata de magistrala E576 care face legatura intre Nordul Moldovei si Transilvania, insa asta nu este atat de important, ci cel mai important este ca in aceasta zona peisajul este de vis, iar o drumetie in Muntii Rarau o sa-ti ofere o ambianta plina de autentice frumuseti carpatine, in care, atat brazii cat si molizii aduc farmecul mirobolant al nordului. 

Aici, in zorii zilei, vei avea oportunitatea sa asculti crampeie din simfonia deosebita a naturii, cantecul pasarilor acompaniat de fosnetul padurilor de conifere, reprezinta o traire fantastica. 
Noptile cu cer instelat in care luna isi face simita prezenta, rasariturile si apusurile de soare, furtunile verii aduc in Rarau frumuseti tainice si meditative, toate acestea pe fundalul unui peisaj de neuitat in care se imbina nuantele alb-cenusii ale calcarelor cu verdele inchis al padurilor de conifere si cu cel deschis al pajistilor alpine, brodate multicolor cu flori de munte.

Asadar, solutii sunt. Noi avem doar cateva dintre ele, nu uita ca o pauza este binevenita intotdeauna, mai ales cand vorbim de monotonie. Stii cum se spune: "Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese!". Nu mai sta pe ganduri si fa-ti o rezervare la unul din hoteurile noastre, te asteptam cu mare drag. Garantam ca te vei intoarce acasa fresh si cu forte noi, astfel incat nimic nu iti va sta in cale.

Un comentariu:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)