Pagini

Galbenusul de ou face minuni pentru par!

V-am spus acum ceva timp despre efectele benefice pe care le are uleiul de ricin asupra parului, cel putin asupra parului meu, chiar mi-a crescut mai repede, si il recomand, doar ca are si dezavantaje, unul dintre ele si singurul (cred) ar fi faptul ca este lipicios si se da destul de greu jos din par, in rest e ieftin si bun. E o investitie buna pentru parul meu. Also, am mai descoperit inca o investitie buna si am zis sa nu fiu egoista si sa o pastrez doar pentru mine: oul, folosit evident ca si tratament pentru par.

N-o sa mint si o sa va spun ca totul a pornit cu un videoclip pe Youtube. Am parul ars si cand il intind arata precum o matura, si am decis ca m-am saturat de situatia asta si ca vreau si eu par sanatos si matasos. Asa ca, am dat fuguta pe Youtube la masti de par facute in casa si am gasit-o pe asta. Este simpla si utila. De abia acum mi-am dat seama ca n-am facut si eu poze cu parul meu inainte si dupa utilizarea galbenusului de ou. Exact, ati citit bine, nu e un mit cum credeam eu, galbenusul de ou chiar iti intareste parul (are proteine si multe alte chestii in componenta sa), il face matasos si ii reda stralucirea naturala. 

Am mai discutat cu o prietena despre par si ea mi-a zis ca foloseste o masca de par de la Miniprix, i-am recomandat si ei tratamentul asta cu galbenusurile de ou cel putin de doua ori pe saptamana si a fost super incantata, tot ea m-a incurajat sa va spun si voua despre el.

Ce trebuie sa mai stiti, este ca dupa aplicarea galbenusului parul se va intari, nu trebuie sa va speriati, promit ca se va spala destul de usor cu apa calduta. O sa simtiti diferenta chiar de la prima aplicare, si nu numai diferenta ci si efectele galbanusului asupra parului vostru.

Am citit ca alte fete combina oul cu miere, ulei de cocos, ulei de argan sau ulei de masline, aici nu ma bag, puteti sa incercati si sa-mi spuneti si mie ce iese, eu sunt pentru galbenusul simplu. Asta am folosit, asta recomand, daca o sa incerc si altceva o sa va spun si voua.

Acestea fiind zise, voi ce masti de par folositi?

sursafoto: www.google.ro

7 comentarii:

  1. Avand in vedere ca am parul ars azi am facut pasul cel mare si l am tuns. Dar da ai dreptate, galbenusul face miracole si la fel e si cu uleiul de argan pe care trebuie sa l intinzi pe varfuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ulei de argan zici:D buuun:D Si asta merge aplicat asa fara sa te mai speli?

      Ștergere
  2. Eu mi-am facut o masca dintr-un galbenus de ou, o lingura de ulei de masline, una de miere, si una de zeama proaspata de lamaie. Se intinde pe parul uscat, inainte de baie, si stai asa vreo 15-20 de min. E extraordinara si o recomand!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa mi-am facut si eu anul trecut. Aveam parul foarte ars si nu stiu cum, dar masca chiar m-a ajutat, parul meu chiar arata mai bine si avand in vedere ca nu-l mai indreptam cu placa totul era perfect

      Ștergere
    2. uuu, aflam lucruri noi. :D multumesc fetelor! :D

      Ștergere
  3. Imi faceam si eu inainte diverse masti cu galbenus de ou.Parul era mai frumos.Pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. multam pentru sfaat! bine de stiut!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)