Pagini

Weekend la Balotesti

Buna dimi! Dupa viata la tara, urmeaza viata la Balotesti. Bine, sa nu fie chiar viata la Balotesti ci mai degraba mini excursie la Balotesti. Balotesti este o comuna pe langa Drobeta Turnu Severin, situata la vreo 15 km distanta, am dat un search pe Google si am descoperit ca mai exista si alt Balotesti (asta daca am inteles eu bine), deci nu e vorba despre ala, ci despre Balotestiul meu, hihi.

So, cum a fost in mini excursie? Pai am un singur cuvant pentru voi: relaxant. E o zona surprinzator de frumoasa, ne-am incurcat ce-i drept pana sa ajungem la locatia finala, insa a meritat efortul. Initial intentionam sa mergem intr-o poienita, insa ploile ne-au stricat socotelile, asa ca am ales alt loc: o padure superba, cu un teren de fotbal foarte fain si o vedere catre lac sau ce-o fi fost el splendida. Imi pare foarte rau ca am uitat sa fac cateva poze la copacii aceia batrani (pentru ca merita) la umbra carora ne-am odihnit si am infulecat cate ceva, dar am reusit sa-mi fac mie poze (asta conteaza, nu?), mwahahahaha, si astea cam greu caci eram toata un zambet si nu puteam sta locului serioasa, oricum in spatele meu se observa cat de frumos este locul respectiv. 

As putea spune ca este un loc perfect pentru meditatie, adica nu stiu, te duci acolo si totul e atat de verde si de calm ca iti doresti sa-ti iei un hamac sa-l legi de copaci si sa dormi, nu ai nevoie de nimic altceva cand esti acolo decat de compania potrivita (mancare si o carte) si atat, zau ca e rupere totala de agitatia din oras si de probleme, griji, s.a.m.d.

Mmmm, parca simt aerul curat de Balotesti si soarele acela bland doar cand ma gandesc la locul respectiv. Asa ca-i frumos? As fi vrut sa facem (facem, adica eu si omul drag sufletului meu) o mini-escapada si in week-endul asta ca tot vine ziua mea, insa vremea nu tine cu noi, totusi mai sper ca pe 2 sa fie frumos, ca doar baba mea a fost frumoasa, trebuie sa fie vreme frumoasa pentru o fata frumoasa asa ca mine (nu mai am laudatori, da, stiu, da' nu ma supar ca ma laud singura), hahahahhaha, nu?

Hai, sa fiti frumosi, sa aveti un weekend cu mult soare si v-am tucat.

5 comentarii:

  1. Hihihi! Mă bucur că te-ai relaxat :D
    Cred că o să dau și eu o fugă pe acolo când mai vin în Severin. Eu am fost și la Bahna, capul lui Decebal, Cazane... chiar îmi plac împrejurimile Severinului unde e și apă și deal (munte sau mă rog ce este).
    P.S te invit la mare :)) :*
    Cu drag,
    Adina
    www.letsbegorgeous.com

    RăspundețiȘtergere
  2. mai ...da' bine-ti sade palaria ceea! :)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)