Pagini

Verifica-ti sanatatea cu Hilmi! - Guest post

“Sa fie sanatate ca sa le facem pe toate”, se spune. Insa pentru a ne mentine sanatatea in standardele optime trebuie putina implicare din partea noastra si vizite periodice la medic.
De altfel, cand vorbim de sanatate nu ne referim doar la o anumita zona a corpului ci la intreg sistemul. De asemenea, conform unui studiu, numarul pacientelor cu probleme la zona genitala a crescut cu 12% in ultimii ani, cifre destul de alarmante. 

De aceea, un set de analize medicale la Hilmi care include colposcopie poate insemna linistea dumneavoastra ca nu aveti nici-un fel de probleme sau va ajuta sa detectati din timp problema, sa aflati cauza si sa gasiti solutia. Informatii despre calposcopie se pot gasi pe internet dar o sa va explic si eu in cateva cuvinte ce inseamna aceasta procedura: calposcopia este o procedura prin care medicul investigheaza colul uterin al pacientei, calposcopul fiind un binoclu pe role care poate indentifica asteptul anormal al colului uterin. Aceste tipuri de analize ar trebui facute de toata lumea fiindca e mai bine sa previi decat sa tratezi, dupa parerea mea. 

Problemele la nivel genital nu apar doar la femei ci si la barbati. Numarul persoanelor de sex masculin cu probleme in zona genitala a crescut si acesta cu 8%, de asemenea, investigatiile medicale aduc singuranta dumneavoastra in ceea ce priveste sanatatea de azi dar si de maine. Insa, desi numarul persoanelor cu probleme in aceasta zona creste de la an la an, numarul de persoane care isi fac analize medical la nivel individual (inaintea aparitiei unei probleme) este din ce in ce mai scazut. Daca nu ne dam interesul fata de medicina, ducandu-ne la medic, nu ne dam interesul nici pentru sanatatea noastra. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)