Pagini

Vara asta fii sexy! - Guest post

Te-ai saturat de rutina si vrei sa incerci ceva nou? Ti se pare ca intre tine si iubitul tau a devenit totul prea monoton si s-a stins flacara pasiunii, vrei sa il innebunesti ca la inceput si sa aveti parte de momente de neuitat? Ei bine, in curand o sa vina vara, iar vara toata lumea stie ca se nasc noi iubiri, se reaprind scanteile si se fac amintiri, vara totul este mai usor si mai frumos.

Asadar, vara aceasta te provocam sa fii sexy atat pentru tine cat si pentru iubitul tau. Fa tu primul pas, inchiriaza pentru cateva ore o piscina doar pentru voi doi, arunca o privire pe la costume de baie cat mai sexy si achizitioneaza unul, apoi pregateste-i o cina romantica si cu siguranta veti avea parte de artificii.

Daca totusi ti se pare prea mult, poti oricand sa-i pregatesti o surpriza in dormitor. Alege o lenjerie intima deosebita, o lenjerie sexy, ca de exemplu portjartiere, compleuri sexy, body stockings, si multe altele care sa-l dea pe spate, scoate la suprafata femeia fatala din tine si arata-i cine e sefa. Oricum ar fi, iti garantam ca faptul ca ai preluat conducerea ii va placea la nebunie. 

Iar daca ti se pare prea mult lenjeria sexy despre care vorbeam mai sus, poti incerca o rochita de noapte tip babydoll care iti va scoate in evidenta formele fara sa arati prea mult, astfel il vei lasa pe el sa ghiceasca ce se afla sub ea si ii vei pune imaginatia sa lucreze la cote maxime.

Speram ca ti-am fost de ajutor si ca vara asta o sa lasi deoparte inhibitiile si o sa fii asa cum vrei sa fii. Sevensins e alaturi de tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)