Pagini

Subtonurile pielii si bijuteriile

Eu sunt iubitoare de make-up, mai bine zis de fiecare data cand ies din casa ma uit in oglinda. Nu-mi lipseste din coltul cu machiaj niciodata fondul de ten, rimelul, eyeliner-ul si rujurile tari. Acum cateva luni am decis sa renunt la fondul de ten si sa ma axez pe pudra, mi se pare ca da un aer mai fin asa tenului, insa problema e ca m-am documentat si am descoperit ca pudra e recomandata fetelor cu ten gras, iar cum eu am tenul uscat a inceput sa mi se exfolieze si mai rau, deci a trebuit sa renunt la acest produs.

Asadar, am decis sa revin la fond de ten, insa am intampinat o veche problema: niciodata nu l-am cumparat pe cel care mi se potrivereste, mereu e prea deschis sau prea inchis, rareori, din greseala poate, nuanta care trebuie. 

Mno, bun, si mi-am facut curaj sa-mi cumpar fond de ten, l-am probat pe mana si parea ok, dar pe fata, mneeee, era cam roz. Apoi mi-am amintit ca vazusem pe Youtube candva un videoclip despre subtonurile pielii. 

Si uite asa am decis sa-mi aflu subtonul pielii. Se spune ca sunt trei. Cald, rece si neutru. Iar cea mai buna modalitate de a afla care este al tau este testul bijuteriilor. O daaaa, probabil va intrebati de unde si pana au legatura bijutericile cu tenul. Pai e simplu. Oamenilor cu subtonul cald le sta bine cu bijuterii din aur, cei cu subtonul rece sunt avantajati de bijuterii din argint sau bijuterii din aur alb. Norocosii posesori ai subtonului neutru pot purta absolut orice fel de bijuterii, ei sunt avantajati de toate, hi hi. 

Acum, mi-am facut si eu testul si am descoperit ca eu am subtonul neutru. Cel putin asta cred eu, imi place sa port bijuterii din argint pentru ca astea am eu impresia ca ma avantajeaza, dar nici cu aurul nu-mi sta rau, deci... cu fondul de ten tot nu m-am lamurit. In mod normal daca as fi neutra as putea purta si fondul de ten mai rozaliu, ca nu e prea misto sa fii galbejor asa, dar fata roz si trupul galben, prea neutra nu par a fi, nu?

So, cum stati cu subtonurile? Voi nimeriti fondul de ten sau sunt singura nepriceputa?

Recomandare: Ca tot am adus vorba de bijuterii, am gasit un site fain cu podoabe mirobolante, au cercei, coliere, verighete ieftine si tot ce mai vreti voi, iar inelele iti taie rasuflarea.
Huh, nici nu m-as mai gandi la subtonurile pielii mele daca as avea o asa frumusata de inel.

sursfoto: http://www.bijuteriateilor.ro

6 comentarii:

  1. Hmm...cred ca daca cauti mai mult vei gasi un fond de ten potrivit pentru tenul tau...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mm, posibil, nici prea mult nu m-am agitat, o sa mai insist, iar daca nu, o sa fac la fel ca pana acum :)

      Ștergere
  2. Ce bine ca nu prea ma dau cu fond de ten. Nu am nevoie:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu prea am nevoie, dar dorinta de a fi perfecta (ceea ce oricum nu sunt) ma impinge sa-l folosesc :(

      Ștergere
  3. Ai putea cere sfatul unui profesionist. Poti pur si simplu sa te duci la un profesionist si sa il intrebi ce fons de ten ti se potriveste... :*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)