Pagini

Wishlist vara- partea 1

Am la prieteni virtuali, adica pe Facebook, o gramada de fashioniste si mai mereu posteaza chestii interesante, asta insemnand: outfituri, noi achizitii, inspirations si asa mai departe, insa zilele astea news feed-ul meu s-a impanzit cu postari despre pantofi si sandalute, probabil din cauza ca se apropie vara, hihi. Asa ca, am decis sa-mi rasfat si eu ochii cu cateva modele de sandalute, nu de alta, dar pantofi mi-am cumparat, tenesi la fel, acum doar de ele mai am nevoie si bineinteles de o pedi super faina (inca nu stiu cum sa-mi fac unghiutele, n-am gasit un model care sa-mi placa extraordinar de mult).

Deeeci, pentru ca am mai facut si pentru primavara si m-au ajutat foarte mult, am hotarat ca este timpul pentru cateva wishlist-uri de vara, caci se apropie cu pasi repezi.

Siii incep cu o pereche de pantofi, stiu, stiu ca mi-am mai cumparat, dar niciodata nu ai destui, doar perechea asta v-o arat, promit.

Am vazut ca se poarta din nou modelul asta mai ascutit si imi plac baretele, am vazut ca donsoara Kim Kardashian e innebunita dupa genul asta de incaltari si nu numai, so, me love them. Nu m-as supara daca ar fi nude, cred ca ar fi si mai draguti, mmmmm.

Ce spuneti?


Apoooi, am dat peste un site ce au preturi sandale cu toc foarte bune. Chiar ieftinele in comparatie cu alte magazine online. Acilea va las un link:  http://www.walkin-incaltaminte.ro/35-pantofi-cu-toc. Si sa va arat si un model, doua care mi-au facut cu ochiul, hihihihi.
Primele is mai casual asa si au tematica aia navy, iar a doua pereche sunt de ocazie, mmm, ce frumoase sunt, chestiile alea aurii parca ar fi un sarpe, imi plac serpii, mwahahhahaha.

Am vazut pe strada ca sunt fete care poarta cizme de vara, mno, acum nu cunosc senzatia pe care o ai cand le porti, insa eu nu as putea sa port (cred), ce e drept unora le sta bine, altora nu, depinde de gusturi si de stilul fiecaruia, nu?

Acestea fiind zise, sa aveti un inceput de saptamana cat mai usor si spor la cumparaturi daca ati plecat deja in cautarea articolelor pentru vara. 

7 comentarii:

  1. Imi plac primii super-mult. Si, bineinteles, mi-am luat o pereche, chiar nude (din pacate nu pot pune poza, is la birou), de la Benvenutti. Sunt superbi! Si ortopedicele imi plac la nebunie, mai ales astea cu albastru, merg si de oras, si de birou (vinerea, de ex, cand ma imbrac mai casual asa). Celelalte sunt mai elegantzele, iar din astea am o groaza. Hai, sa ai spor daca te duci la shopping! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, te astept cu poza, hi hi :D si eu sunt fan ortopedice, sunt comode si stilate, deci, yay pentru ele! :D

      Multam. :D

      Ștergere
  2. Pff, acum am intrat pe site-urile puse de tine. Pantofii aia de ziceam ca mi-am luat de la Bnevenutti au costat 250 lei. Si vad aici ca sunt la 100 si ceva, iar modelele sunt f frumoase... o sa tin minte pt data viitoare cand oi mai lua ceva. Thanks!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D si eu am ramas suprinsa de preturi, si se vede ca-s bune ca si calitate, oricum fata de alte magazine mi se pare ok raportul calitate-pret. :) Is gen, de toate pentru toate gusturile. :)
      Pupicel! :D

      Ștergere
  3. Super draguti. Eu nu sunt fan pantofilor cu varf ascutit insa asa ca model cu acele barete e supeer:*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)