Pagini

Schimba personalitatea unei incaperi cu ajutorul tablourilor!

Va povesteam intr-un articol despre remobilarea casei sau a unei camere si mi-a venit o idee. Pe langa mobila propriu zisa, puteti adauga si tablouri! I mean, cu ajutorul tablourilor a redecorat un amic un club, asa ca, de ce nu? Dar, inainte de a va entuziasma prea tare si a incepe sa cautati tablouri, cred ca ar trebui sa stiti ca sunt cateva elemente de baza in aranjarea lor de care trebuie sa tineti cont.

Prin intermediul tablourilor puteti schimba personalitatea intregii incaperi, asadar primul lucru de care trebuie sa tineti cont este de selectia tablourilor. Acestea trebuie sa se potriveasca cu incaperea in care doriti sa le asezati. De asemenea dupa ce ati ales tema tablourilor, cand treceti la aranjarea lor, folositi intotdeauna un instrument de masura pentru a fixa distanta dintre tablouri cu exactitate. Incercati sa pastrati aceeasi proportie in intreaga incapere.

sursafoto: www.onlinearts.ro

Un element important de care ar trebui sa tineti cont ar fi sursa de lumina. Nu trebuie folosita o sursa foarte puternica, nu de alta, dar ar putea fi afectata pictura, sau cine stie chiar sa o distruga, iar daca alegeti tablouri puse sub sticla, lumina se poate reflecta in sticla si se strica ambianta. Si cam asta ar fi, adica dupa elementele sau principiile astea cum vreti voi sa le spuneti am aranjat noi clubul despre care va ziceam mai sus, si care acum arata superb.

Oricum, stiu ca-s mai multe chestii de care trebuie sa tineti cont atunci cand va decorati peretii cum ar fi stilul, gen muzeu si asa mai departe, insa nu e atat de important, ceea ce conteaza cu adevarat este sa va distrati in timp ce faceti asta, ca oricum nu trebuie respectate anumite tipare, nimic nu e batut in cuie, haha. So, have fun! Si sa aveti muult spor si multa imaginatie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)