Pagini

Guest post- Produsele bio nu te fac frumos, te fac si sanatos!

Dupa sanatate, oamenii acorda o atentie deosebita frumusetii, mai bine zis acorda aceasta atentie felului in care arata si produselor cu ajutorul carora se pot mentine tineri si frumosi, produse care nu sunt tocmai sanatoase, in sensul ca pe o parte iti dau ceva, dar pe alta iti iau altceva. Insa industria produselor cosmetice a evoluat si cauta sa ofere oamenilor produse pentru infrumusetare care nu dauneaza, produse bio sau organice.

Produsele bio sau produsele naturale sunt din ce in ce mai cautate, nu neaparat pentru ca sunt mai sanatoase sa zic asa ci pentru ca au devenit o moda, ceea ce nu este un lucru rau, zic eu. Din nefericire sunt foarte putini oameni care stiu ca produsele romanesti traditionale sunt de foarte buna calitate, sau mai bine zis, erau foarte putini oameni care stiau acest lucru si un numar si mai mic de oameni stiu si in prezent ca ceea ce le fac pe aceste produse sa fie in trend este rezultatul unei munci de cercetare de ani de zile sau faptul ca poarta marca unor traditii de familie.

Atat calitatea produselor bio cat si pretul difera. Obtine o calitate sporita si un pret acceptabil alegand sa cumperi produse bio. Nu te mai arunca sa cumperi un produs chimic pentru om cand te poti bucura de ceea ce-ti ofera natura. Ea s-a gandit la tot ce are nevoie omul, iar omul s-a gandit sa creasca aceasta industrie in ideea de a le face accesibile oricui.

Eu am inceput de ceva timp sa folosesc produse bio si crede-ma ca se observa diferenta. Prefer sa stiu ca dau mai multi bani pe un produs care nu-mi afecteaza sanatatea, decat sa dau bani putini dar sa ma aleg cu cine stie ce alergie sau boala de piele. Alege sa fii frumos, dar cu cap!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)