Pagini

Guest post- Generatoare de curent

Cu totii am trait experienta de a nu avea curent din cauza vremii neplacute de afara. Intr-o tara in care toti banii statului se baga in asfaltul de pe sosele, stam pe o infrastructura de curent electric veche de peste 40 de ani. Mai dorim calitate? Nu se poate. Mai ales cu oamenii de la firmele distribuitoare de curent care vin si “peticesc” treaba pentru doua-trei luni, pana la urmatoarea cadere si pana de curent pe care trebuie sa o suportam.
Platitori de taxe dar fara calitate a serviciilor. Unii nu au stat cu mainile in san si au luat masuri, cumparand un generator de curent si devenind independenti in ceea ce priveste curentul electric iar altii detin un generator de curent electric pe care-l folosesc exclusiv in cazul penelor de curent. Este o alternativa buna si sigura. 

Poti cumpara generatoare de curent ieftine foarte eficiente pentru locuinta dvs, capabile sa-ti duca aproape toata aparatura electrica din casa (televizor, calculator, telefon, imprimanta, frigider). Este de retinut faptul ca generatoarele de curent functioneaza pe combustibil, pretul combustibilului consumat intr-o luna costand la fel in raport cu curentul electric consumat de noi, astfel, evitand infrastructura veche si penele de curent. Pe net poti sa gasesti o lista cu preturi generatoare in functie de necesitatile tale si banii de care dispui. Mai este de retinut faptul ca nu este recomandat sa conectezi un generator de sudura la un generator electric. Acestea se leaga doar la reteaua electrica clasica dar numai prin luarea unor masuri de siguranta necesare iar daca esti interesat, vezi oferta generatoare de sudura
Depinde doar de tine daca doresti sa devii independent, sa nu fii nevoit sa suporti penele de curent si sa eviti eventualele injuraturi pe care le bagi cand ramai fara curent electric. Bezna e placuta doar in momentele intime, nu oricand. Evita asta!

2 comentarii:

  1. Frumos articol si plin de sfaturi bune. Calitatea produselor este foarte importanta si o buna documentare online salveaza o posibila achizitie ineficienta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, subscriu .

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)