Pagini

Barba jos baieti!

Fiecare dintre noi suntem preocupati intr-o masura mai mica sau mai mare de felul in care ne percep ceilalti. Trebuie sa recunoastem ca primele lucruri pe care le observam la o persoana pe care nu o cunoastem sunt legate de aspectul exterior. Eforturile fetelor de a se “infrumuseta” sunt deja cunoscute, dar  ghiciti care este efortul pe care barbatii trebuie sa-l faca aproape zilnic? (cei care vor sa fie draguti si prezentabili, bineinteles).

Exact! Ati ghicit, barbieritul! Nu spun ca cei care aleg sa-si lase barba nu pot fi draguti, oricum o barba trebuie si ea ingrijita ca sa arate bine. Personal, prefer baietii care se barbieresc si au un ten ingrijit, proaspat, (si numai bun de pupat, hihihihi).

Am foarte multi prieteni care datorita jobului se barbieresc in fiecare zi. Si desi baietii nu se plang (cam cum facem noi fetele), in ultima vreme mi s-au “vaitat” mai multi ca nu mai stiu ce sa se faca cu iritatiile care apar dupa ras. Intamplarea a facut sa fiu in cunostinta de cauza si le-am povestit despre niste produse super de care stiam mai demult de la un amic care a fost in Italia si le-a descoperit acolo. 

Asadar, haideti sa va povestesc si voua despre ele, poate mai sunt si altii care se confrunta cu problema asta. 

Produsele de barbierit despre care vorbesc sunt importate din Italia si Germania de la Proraso si Muehle. Nu va speriati, preturile sunt accesibile, iar calitatea este mult superioara produselor din supermarket. Sunt faine ca sunt pe baza de uleiuri esentiale si sunt potrivite pentru toate tipurile de ten. Ce mi s-a parut super tare sunt metodele de barbierit clasic (cu pamatuf si bol, sapun- cum faceau bunicii nostrii), despre care habar nu aveam ca sunt inca la moda si pot fi o solutie daca ai probleme cu tenul dupa ras. Pe scurt, baieti daca barbieritul va dispera trebuie sa incercati produsele celor de la pamatuf.ro.

Iar pentru voi dragele mele prietene tineti minte site-ul acesta pentru ocaziile cand vreti sa va rasfatati iubitelul sau sotul cu niste produse care sigur o sa-i mearga la inima sau cand sunteti in pana de idei de cadouri pentru tata, frate, si oricare alti "masculi" din viata voastra.

Dar gata am vorbit destul, baieti la treaba cu voi!

2 comentarii:

  1. Cu barbă e mai bine!!! :) Să vezi ce gadget de tuns barba am...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place de al meu si cu barba si fara barba. De tati in schimb nu imi place cu barba :D

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)