Pagini

Guest post - Imprimante bune de la Cartuseria

Cred ca nimeni nu mai apeleaza la xerox-urile din orase de cand au aparut imprimantele multifuntionale pe piata si au devenit accesibile la pret. Cea mai ieftina imprimanta multifunctionala costa doar 180 lei cu jet de cerneala. 

Te invit sa vezi site-ul, Cartuseria.ro (http://www.cartuseria.ro/6-cartuse-reincarcabile) pentru a gasi cele mai bune imprimante de la Cartuseria la un pret accesibil. Daca ai de gand sa folosesti de-a lungul timpului xerox-ul din oras, o sa constati ca o sa te coste mult mai mult decat daca iti cumperi propria imprimanta si devii independent din acest punct de vedere. Trebuie sa te gandesti ca, in primul rand, eviti plecarile de acasa si banii cheltuiti aiurea pentru a trage la xerox cinci pagini pe care le-ai putea imprima la tine acasa. 

Eu detin imprimanta dintotdeauna si toate costurile in 8 ani de folosire, cred ca s-au ridicat la maxim 100 lei dar stiu ca am tras manuale, suporturi de curs, proiecte, copii dupa acte si multe altele. De aceea va recomand sa aveti o imprimanta in casa pentru uz personal. Cartusele nu costa foarte mult si nici reincarcarile la centre nu sunt deloc costisitoare dar va puteti reincarca si voi cartusele acasa. Costa in jur de 10 lei o sticluta cu tus negru, sticluta care va ofera aproximativ 50 de reincarcari. 

Desigur ca exista varianta imprimantelor pe laser iar in felul acesta, evitati cartusele cu tus numai ca “reincarcarile” acestora se fac doar la centre si costa ceva mai mult. Facand o comparatie, o reincarcare clasica este aprox. 10-15 lei pe cand o reincarcare la cele cu laser costa aprox. 80 lei. Avantajul este, insa, numarul mare de coli pe care acestea le tiparesc, referindu-ma la cele cu laser. Acestea reusesc sa tipareasca de zece ori mai multe pagini decat cel cu tus, deci banii pe care-i dati in plus la reincarcare, practic, ii castigati in timp. Tu ce fel de imprimanta ai? Ce tip de cartus folosesti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)