Pagini

Guest post- Decoreaza-ti livingul in functie de personalitate

Atunci cand iti decorezi livingul trebuie sa tii cont de cativa pasi pentru a obtine intotdeauna rezultatul dorit, mai ales ca livingul reprezinta camera in care iti primesti oaspetii si in care petreci cel mai mult timp alaturi de familia ta.

Asadar, daca inca nu ti-ai gasit inspiratia, iar ideile intarzie sa apara, iti pot spune eu ce ai putea face ca sa-ti stimulezi spiritul creativ si sa vii cu idei cat mai originale.

In primul rand gandeste-te care este stilul tau decorativ, daca esti in dubii, poti rasfoi oricand reviste de amenajari interioare si decoratiuni, de asemenea poti vizita si showroom-urile virtuale de pe internet pentru a putea sa-ti dai seama ce stil decorativ iti place, ce te atrage cel mai mult.
In al doilea rand, dupa ce te-ai decis asupra stilului, trebuie sa alegi culorile. Bineinteles nu este obligatoriu ca tot livingul sa se asorteze, poti sa alegi un scaun pentru living colorat de exemplu, iar restul sa fie nude, mai adaugi si cateva accente de culoare precum un tablou, o vaza sau un bibelou si gata! Depinde doar de tine.

In al 3-lea rand, textilele joaca un rol foarte important in decorarea oricarei camere din casa ta. Decorarea ferestrelor poate imbunatati ambientul oricarui living sau din contra, il poate strica. Alege intotdeauna perdele si draperii care sa completeze stilul decorativ ales pentru restul incaperii.
Poti opta de asemenea si pentru cateva perne decorative din diverse materiale textile, astfel adaugand inca un plus de personalitate livingului tau.

Iar in al 4-lea rand, iluminatul este esential. Asigura-te ca ai lumina suficienta, nu fluorescenta pentru ca deranjeaza la ochi. Poti folosi lumanari decorative, lampi si multe altele. 

Tine minte, livingul trebuie sa fie un loc in care oamenii trebuie sa se simta ca acasa, mai ales tu, asa ca decoreaza-l in functie de personalitatea ta.

sursafoto: www.google.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)