Pagini

Cum a dat-o C.L.M.-ica in bara la un interviu

V-am povestit cam cat de prost m-am simtit cand am luat parte la un interviu la o firma din asta mare care vinde produse electrocasnice, televizoare, aspiratoare, s.a.m.d.? Mmm nu cred. Dar mai intai de toate lasati-ma sa va spun ca mi-a fost de folos blogul intr-o oarecare masura pentru ca in timpul interviului tanti angajatoarea m-a intrebat daca stiu de cate tipuri sunt aspiratoarele si numai bine ca tineam eu minte ceva ceva dintr-un articol in care v-am vorbit despre ele, si mi-a prins bine hehe. 

Insa daca mi-a prins bine asta va intrebati probabil de ce m-am simtit prost, ei bineeee, totul a fost ok pana a ajuns cu intrebarile la aparate de cafea, adica, cum eu nu beau cafea iar mami face cafeaua in ibric pentru ca oricum nu bea multa, cand tipa m-a intrebat care e diferenta dintre o cafetiera si expresoare ma uitam la ea ca la masini straine, i-am zis ca nu stiu pentru ca nu folosesc, dar nu vad diferenta, ambele fac cafea, deeeeeci... |Oooo da, sa vedeti ce ochi mari a facut taaaaanti si mi-a explicat ea pe acolo ce si cum, si m-a intrebat apoi de diferenta intre placa de par si ondulator, blender si mixer, chestii de genu', p-astea i le-am explicat asa cum am stiut, da' se pare ca n-a fost indeajuns, am dat-o in bara cu produsele pentru cafea fiindca nu m-a mai sunat, n-am luat postul.

Sau oare sa fi fost din cauza vestimentatiei mele? Am ales ceva lejer, o salopeta leopard, si cand am intrat m-am scuzat ca n-am o tinuta de interviu, si din nou a facut o fata ciudata si m-a intrebat ceva gen: "Daca stii ca e tinuta de interviu, de ce nu te-ai imbracat ca atare?"... La care eu i-am raspuns ca n-am avut inspiratie in ziua aia sa pun la cale un outfit special pentru acea ocazie, si nu ca vreau sa fiu rea, dar ea era imbracata mult mai urat decat bine, pe langa camasa de la munca avea niste blugi ooooold si niste pantofi sau ce or fi fost din panza? I mean, cum poti sa ai pretentii de la potentialii angajati sa vina imbracati la patru ace vorba aia, cand tu arati ca o pupaza?

Dar mna, nu asta e important, important era faptul ca n-am stiut diferenta dintre cafetiera si expresorrrrrrrr si m-am simtit atat de prost... Iar per total mi s-a parut un interviu cam ciudat, lucrurile astea se invata totusi in timp lucrand in domeniu, nu?

7 comentarii:

  1. Doamne, la interviu nu trebuie sa te intrebe asa ceva .... omfg. Ce firma e aia? :O Eu la interviul pt Giusto am fost intrebat doar care este motivul pentru care as vrea sa fiu cu ei, sa lucrez acolo... ATAT! In rest am discutat problemele care m-au determinat sa vin sa ma angajez la ei, legate de fostul loc de munca... nici decum nu am fost intrebat daca stiu cum e sa lucrez pe o masinarie cu multe butoane si fel si fel de reglari, surubaraie samd .... Doamne, in ce lume traim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau pentru experienta ta, din greseli invatam. Expressorul merge pe cafea boabe, pe cand cafetiera pe cafea macinata...cel putin asa cred.
    Cat despre tinuta... aici chiar ai dat-o in bara:)) nu te poti duce la un interviu (daca vrei si jobul) in animal print, chiar daca nu ai experienta. Eu mergeam mereu la camasa si niste pantaloni simpli. Faceam un efort si imi luam alte incaltari in afara de adidasi...

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) nici acum nu stiu sigur care e diferenta pentru ca am uitat, iar de outfit, da, stiuuu, mi-a fost lene sa-mi calc camasa :)) si na :D puppp

      Ștergere
  3. Eu nu le am cu interviurile... dar asa din auzite de la cei ce sunt cunoscatori in acest domeniu stiu ca trebuie sa faci impresie buna inca de la inceput pornind de la tinuta, felul in care stai :D, trebuie sa arati incredere si sa iti pui in valoare aptitudinile.

    Legat de ce ai scris tu, eu cred ca astfel de lucruri se invata pe parcurs, adica ar fi putut sa iti zica ei care e diferenta si sa vada cum te descurci...

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)