Pagini

In atentia fetelor care se cearta/ bat/ si alte chestii pe baieti!

V-as fi povestit cea mai recenta experienta cu un angajator (in caz ca nu stiati imi caut iar loc de munca) dar am zis sa fiu o draguta si sa depasesc momentul pentru ca n-are rost sa-i fac de ras, probabil mai sunt n-spe mii de cazuri de genu', de fapt, cam toata lumea e la fel, un lucru zice, altul face, dar in fine...

So, in loc sa va spun despre asta, am decis sa va informez ca mai nou sunt o fosta iubita pe care actuala o detesta si o actuala iubita pe care fosta o uraste, ha, ce joc de cuvinte, v-ati prins? Bineinteles, vorbesc de doi baieti diferiti, da?

Acum probabil ca va intrebati de unde pana unde, ei bine, prima situatie este oarecum tipica, adica, majoritatea fetelor (in afara de mine, mwahaha) sunt obsedate de fostele iubiri ale lui iubi-dubi-pisi, incearca sa afle cat mai multe despre ea, sa ii urmareasca viata, si daca e inca singura clar o considera un pericol pentru relatia lor, etc... N-are rost sa intru in detalii.

sursafoto: www.google.ro

In ceea ce priveste a doua situatie, ei bine, asta este putin mai delicata zic eu (sau nu), in sensul ca o fosta iubita ma cam "hartuieste" pe Facebook. E prima data cand am avut parte de asa ceva si zau ca desi la inceput am fost nervoasa si nu intelegeam ce se intampla, pe parcursul conversatiei cu ea m-am amuzat teribil, ba chiar la un moment dat ajunsesem sa-mi para rau de saraca fata, isi tocea degetele ei fine sa imi scrie romane pe Facebook, iar eu ca o nesimtita ce sunt nici macar nu ma sinchiseam sa le citesc in totalitate, ii dadeam raspunsuri scurte si clare, ea tot dramatiza, si tot asa... Trebuie sa recunosc, e foarte misto sa vezi pe cineva ca se agita in halul asta, iar tu stai pe margine si iti vezi de treaba ta, ce-i drept e si vina mea ca am provocat-o putin, poate daca o ignoram total, era altfel, dar am inteles ca vrea fata sa ma cunoasca, asa ca de ce sa ii refuz placerea, nu (ca doar eu sunt o draguta)?

Bineinteles, de la o conversatie civilizata s-a ajuns la tot felul de jigniri, m-a jignit pe mine, pe tipul respectiv, dar cel mai mult pe ea, desi inca am dubii ca nu prea s-a prins de treaba asta. Hah, cine sustinea ca daca vrei sa afli adevarul de la un om, trebuie sa il enervezi, stia foarte bine ce vorbeste! E cea mai buna strategie!

Mno, acum sa nu ma intelegeti gresit, eu nu m-am certat cu fata pentru un baiat, eu nu m-am certat deloc, ea s-a certat cu mine, fata a vrut sa se descarce, eu am ajutat-o, nici macar nu sunt suparata pe ea pentru tot ce mi-a zis pentru ca m-a facut sa realizez ca am fost candva foarte aproape de o reactie similara, bine ca eu sunt prea mandra ca sa ma umilesc in fata unei individe pentru cineva care evident nu ma iubeste. Dar o sa creasca si ea si o sa-si dea seama ca a gresit (cred, sper?) si pentru binele ei ar fi ok sa nu mai reactioneze asa, nu de alta, dar eu am fost calma, insa daca nimerea o mahalagioaica ca si ea, dupa ce se linisteau apele mergeau apoi impreuna de manuta la coafor sa-si puna extensii sau sa-si cumpere peruci, hihihi.

Da, deci eu nu am inteles niciodata care este rostul sa te certi cu o alta fata pentru un tip, nu am inteles, si nu il inteleg pur si simplu. Din punctul meu de vedere treaba e simpla, si am observat ca sunt cateva situatii in care se intampla chestia asta cu cearta frecvent:
1. Tipul insala cu o femeie care habar nu are ca el deja este implicat intr-o relatie, iar cand se afla totul in loc sa fie el cel mustrat, se ajunge la "cat fight", why? I don't knooooow! Femeia aia, fata aia, daca nu stie de tine, n-are nicio vina, si in niciun caz daca el te-a inselat, n-are rost sa te certi/ bati pentru el, solutia este clara ca H2O: despartire! 

2. Tipul insala cu o femeie care stie ca el are pe cineva, iar ea spera undeva in sufletelul ei al mic ca il va "fura" si ca vor trai fericiti pana la adanci batraneti. D'oh, si atunci cand se afla din nou se bat fomeile ca, chioarele pentru el, el sta si admira spectacolul, si daca ar putea avea o liniuta din aia ca la jocuri deasupra capului am putea vedea cum ii creste ego-ul, in timp ce lor le scade stima de sine si multe altele... Mda, si in aceasta situatie am un mesaj pentru tine femeie care ai facut asta si care poate citesti randurile mele acum, fii atenta: "Daca a lasat-o pe alta pentru tine, o sa te lase si pe tine pentru alta!".

3. Situatia descrisa de mine mai sus. Aci treaba e si mai simpla, treci mai departe, daca tipul te-ar fi vrut, ar fi ramas cu tine, dar nu te vrea, oricat ai incerca, orice ai face, ati fost impreuna, n-a mers, obisnuieste-te cu ideea: he's just not that into you (anymore?)! Gata, s-a terminat! Fa-ti viata frumoasa, ai grija de tine, cauta-ti alt iubit, sau fa ce iti place tie sa faci, dar nu-ti otravi sufletul pentru... Pentru ce sau pentru cine? Pentru cineva cu care nu te potrivesti si cu care oricum nu iti vedeai un viitor? Wake up!!! Stiu ca e greu, dar da-ti timp sa te vindeci si lasa-l in trecut, caci acolo ii este locul, nu a fost sa fie. Stiu ca par chestii cliseice, dar dupa ce o sa ti se ia valul geloziei de pe ochi sau mai stiu eu ce fel de sentimente nutresti, o sa vezi ca am avut dreptate, ca intotdeauna, ahahaha.

Eiiiii si acestea fiind zise, cu asta sper sa-mi spal pacatele pentru datile in care nu postez chestii la fel de interesante, daca mai aveti de adaugat la lista mea cu situatii, nu va rusinati si scrieti-mi, poate mai invat si eu cate ceva, de fapt, poate mai invatam impreuna cate ceva. Un Octombrie de poveste sa aveti. Sunteti tucati!

9 comentarii:

  1. :)) m-a amuzat teribil faza. eu am patit-o cu o pipita care se baga in seama prea mult cu respectivul cu care eram pe vremea aia (pe la 18 ani, cam asa), car n-am ajuns la bataie sau chestii de genul. i-am zis cu frumosul ca nu mai are ce cauta prin preajma baiatului, m-am facut suficient de clara, am fost destul de autoritara si hotarat, ce-i drept, si am rezolvat ”beleaua”. chestiile cu ”hai sa ne batem pt X” mi se par de-a dreptul pe langa. treci peste. omul te vrea sau nu, e simplu ca buna ziua! asa ca...pt ce sa ne agitam noi daca altcineva nu da 2 bani pe sentimentele noastre?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect, dar uite ca unele nu sunt constiente de treaba asta :))

      Ștergere
  2. Să fim serioşi, băieţii de cele mai multe ori sunt nevinovaţi în aceste situaţii.
    Să dau un exemplu. Anul 1984, Tecuci, cinematograful Arta. Aveam patru prietene. Nu ştiu cum fac, dar mă aleg cu a cincea. Cu patru era destul de greu să fac ca să se evite între ele. Mă duc cu cea nouă la film, culmea "Pe aripile vântului". Nu mi-a priit. Au venit toate patru la film cu taţii lor. Nu vreau să spun ce a urmat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Amuzanta faza, e bine ca nu ai sarit si tu la gatul ei, ar fi iesit mai urat.
    Nici eu nu-s genu de fata care sa faca chestii de astea, mi se pare stupid, da, mna...
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-as bate niciodată pentru un băiat , e atât de stupid,și unde mai e feminitatea ? Nu impresionezi pe nimeni dacă faci asta,e o chestie deplasata rău :))
    Ma rog,situațiile care le ai povestit tu sunt faine , m-au amuzat cât de cât,pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. O situatie tipica in adolescenta...atunci cand nu prea exista experienta...cu cat trece timpul si ne maturizam ne dam seama ca nu merita efortul de a ne pierde timpul si nervii pentru cineva care nu merita.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)