Pagini

Chit-chat: Despre reducerile de sarbatori

Vine perioada Sarbatorilor, acea perioada in care, oamenii se pregatesc de orice datorita reducerilor mari. In fiecare an, in perioada 10 decembrie-10 ianuarie, vanzarile cresc in orice domeniu. Pe langa industria alimentara care este “in floare” in acea perioada fiindca romanii trebuie sa aiba mesele pline de Craciun si Anul Nou, pe locul 2 se afla piesele de mobilier. Acestea sunt cele mai cumparate in perioada Sarbatorilor de Iarna si nu numai, datorita reducerilor de pana la -30%. 

In plus, magazinele de domeniu isi atrag clientii si cu un voucher de 10% reducere daca cumperi canapele living in perioada sarbatorilor sau saltele Cluj. Nu, nu, nu! Se numesc “Saltele Cluj” fiindca vin din Cluj si doar in Cluj exista o fabrica de mobila care creeaza niste articole unice cu care au cunoscut succesul pe piata din Romania. Se pare ca, Mosul nu mai aduce dulciuri, telefoane, tablete si jucarii, punandu-le sub brad. 

Acum, Mosul, aduce cadouri familiilor cuminti mobilier pentru locuinte si in loc de sania cu reni, vine cu o masina gen duba pe care ti-o goleste in fata usii. Daca tehnologia evolueaza si Mosul se adapteaza, nu? Mai rau e cand ramane prins in trafic...Hihi!

Pana in prezent, nu am primit un cadou care sa contina un scaun, o masa sau un birou de calculator. Inca nu...dar cine stie? Poate pe viitor voi primi. Asta daca nu fug eu inainte intr-un magazin si-mi cumpar cadoul singura. Muahaha! Ce malefica sunt! Atunci vor fi nevoiti sa-mi faca alt cadou de Craciun. Cum le stric planurile unora, nu?


Insa daca tu ai planuri pentru a-ti mobila locuinta, nu astepta neaparat Craciunul pentru a cumpara mobila necesara. Aceste magazine au oferte pe toata perioada anului si reduceri de care te poti bucura la orice ora si in orice zi. 

Un comentariu:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)