Pagini

Guest post- Stilurile Vestimentare Ale Sportivilor

Stim cu totii ca atunci cand vine vorba de moda, sportivii, indiferent de domeniul lor de activitate sunt adevarati trend-setteri. Fie ca vorbim de fotbalisti, tenismeni, jucatori de poker si asa mai departe. Bineinteles ca unii sunt mai bine imbracati ca altii, sau unii au mai mult gust in alegerea hainelor si asa mai departe. Intrebarea este urmatoarea: care sunt sportivii care se imbraca cel mai bine? Sau care sunt sportivii care sunt intotdeauna in pas cu mod, care stiu cum sa raspunda din punct de vedere estetic oricarei situatii?

Intai de toate, primul nume care imi vine in minte este David Beckham. Celebrul fotbalist englez care a facut cariera jucand pentru Manchester United si apoi pe Santiago Bernabeu, in tricoul celor de la Real Madrid. Nu pot spune ca stiu tot ce misca in lumea modei, sau ca sunt la curent cu parerile oricarui specialist, insa, ceea ce pot spune este ca nu am auzit niciodata un critic de moda, un creator de moda, un designer si asa mai departe, sa spuna ceva negativ cu privre la tinuta domnului Beckham. Aceasta este pur si simplu impecabila, indiferent de ocazie. 

sursafoto: www.google.ro

De la ceas pana la curea si pantofi, de la butonii camasii pana la cravata, totul este asortat perfect si totul cade perfect pe el. Muti sunt de parere ca arhitectul din spatele tinutelor lui David Beckham este sotia sa, Victoria, insa acest lucru conteaza mai putin, nu-i asa?

Un alt exemplu care cred ca merita mentionat este Vanessa Roussso. Pentru cei ce nu sunt familiarizati cu acest nume, ea este o importanta si de succes jucatoare de poker care „se bate” de la egal la egal cu barbatii care domina acest sport al mintii. Lucrul care din punctul meu de vedere atrage atentia cel mai mult este faptul ca Vanessa Rousso, indiferent de importanta mesei de poker la care joaca sau de importanta turneului la care ia parte, nu uita niciodata sa fie o adevarata doamna. Modul in care Vanessa combina diferite elemente de garderoba, felul ei de a fi, toate acesta o ajuta sa iasa foarte mult in evidenta.

Un sportiv care de asemenea stie cum sa abordeze mai multe stiluri, care stie sa fie atat casual cat si office simtindu-se bine in oricare din aceste stiluri este Rafael Nadal. Adevarul este ca un barbat care are 1,85 si greutatea perfecta de 85 de kilograme pentru inaltimea sa va arata tot timpul bine imbracat, indiferent de stilul pe care acesta il abordeaza. 

De la smoching la hanorace si blugi largi, sau de la camsi semi-office la pantaloni de in, Rafael Nadal stie ce si cum sa asorteze si, mai important decat orice, stie cand si poarte acele tinute.

Si pentru ca tot suntem in zona tenisului de camp, ultima pe lista mea, dar cu sigurnata nu cea din urma, este frumoasa rusoaica Maria Sarapova. O blonda de 1,88 are toate atuurile de care ar putea sa aiba nevoie pentru a iesi in evidenta, si se pare ca Maria stie acest lucru. De aceea, atat pe teren cat si in afara lui, rusoaica isi pune in evidenta frumusetea, alegand cele mai indicate tinute, indiferent daca e vorba doar de un costum sport pentru un simplu antrenament sau de o rochie de seara pentru un eveniment special. Chiar si cand iese in baruri sau in cluburi, pentru ca nu trebuie sa uitam, si sportivii au viata lor privata, Maria stie cum sa atraga atentia celor din jur.

Ar fi multe de spus cand e vorba de sportivii care sunt in pas cu trendurile, dar pentru moment ma voi opri aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)