Pagini

Guest post - Alege Selgros pentru tine si casa ta!

Daca sunteti ca mine inseamna ca mai mult ca sigur v-ati plictisit de pozitia actuala a mobilei din casa voastra si nu numai, chiar si de mobila. Este surprinzator cate se pot schimba atunci cand de exemplu te apuci sa muti masa din mijlocul camerei langa un perete, cumperi o vaza imensa cu flori decorative sau schimbi perdeaua si draperiile, casa isi poate schimba look-ul la fel ca oamenii, ba chiar mai usor.

Bun bun, sa zicem ca te-am convins si ca vrei sa modifici aspectul casei tale, sau nu pe tot, sa zicem ca te-ai plictisit doar de dormitor si de bucatarie, pentru ca sunt incaperile in care petreci cel mai mult timp, unde te duci sa te uiti de mobila? Nu stii? Iti spun eu, Selgros! Exact! Cei de la Selgros au magazine aproape in toata tara, Craiova, Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj, Bacau, si asa mai departe.

Fiecare magazin iti pune la dispozitie peste 41.000 de articole, dintre care 24.000 sunt articole Food, iar restul non-food. Asadar, daca esti in cautare de scaune de bucatarie in Craiova, mergi la Selgros, daca vrei un mobilier pentru living in Bucuresti, tot la Selgros gasesti, daca esti in cautare de hrana, Selgros este solutia, absolut orice gasesti la Selgros pentru ca Selgros este unul din cei mai mari retaileri de talie europeana. A intrat pe piata romaneasca in anul 2001 prin lansarea primului magazin la Brasov, si-a extins reteaua in toata tara dupa cum spuneam mai sus, iar de la ei au plecat sute de clienti multumiti.

Deci, ce mai astepti? Selgros te asteapta. Schimba-ti casa, schimba-ti viata! Din cand in cand o schimbare poate face minuni, de fapt schimbarea face parte din natura omului, asa ca indrazneste, fii inventiv, original si fa ca lumea ta, casa ta, sa fie mai frumoasa. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)