Pagini

Floricudrag pentru cei dragi!

Din nefericire sau din lipsa de bani si de timp, tot mai putini barbati isi mai rasfata doamnele din viata lor cu un buchet de flori. Tocmai de aceea exista Floricudrag.ro, o florarie online, care face ca oferirea sau mai degraba achizitionarea buchetelor de flori sa fie cat mai rapida si mai la indemana pentru oricine.

Fie ca alegi flori pentru o ocazie speciala precum ziua ei de nastere, ziua voastra, un succes in cariera, acum o poti face si online. Pe Floricudrag gasesti o sumedenie de buchete de flori aranjate intr-un mod sofisticat si cu bun gust, precum buchete de trandafiri, buchete de flori pentru onomastica, buchete de flori pentru Valentine's Day, pentru 8 Martie, sa.m.d., toate realizate de catre cei mai buni specialisti floristi din flori proaspete si deosebite, alese si culeste cu grija.
De asemenea Floricudrag iti pune la dispozitie si aranjamente florale unicate, si cosulete cu flori pentru ocazii speciale, pentru intalniri de afaceri, la fel, onomastica, cosuri pentru aniversari si  cosuri pentru proaspete mamici cu ajutorul carora sa le binedispui si sa le aduci un strop de fericire. Ow si livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov, super, nu?

Si era sa uit, tot la Floricudrag o sa gasesti si aranjamente corporate. Ce sunt acestea? Ei bine, sunt acele aranjamente realizate special pentru partenerii de afaceri si pentru orice alte evenimente legate de business. Mie mi se pare o idee extraordinara asta, iti dai seama ca oferind astfel de buchete vei avea numai de castigat? In acest mod cu siguranta iti arati atentia si consideratia fata de partenerii tai de afaceri, vei creste in fata lor ca sa zic asa si vei reusi sa atragi numai respect si vorbe frumoase, cine stie, daca ii oferi un aranjament asa fain la sefa poate obtii si o promovare, hi hi.
sursafoto: www.floricudrag.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)