Pagini

Guest post- Imi place Covera.ro!

Oamenii au multe pasiuni, scrisul, cititul, muzica, plimbarile, sportul, gradinaritul, si multe muuuulte altele. Iar azi vreau sa va vorbesc despre gradinarit, mai bine zis despre un magazin online, Covera.ro, care comercializeaza articole de gradinarit si articole pentru casa (haine, echipamente, jucarii de gradina, irigare, produse bio, solarii), articole pentru ferma (tot felul de seminte: seminte de floarea soarelui, seminte de porumb, grau, orz, rapita, secara, seminte de rosii, flori si plante la ghiveci, produse de apicultura, ingrasaminte, pesticide, rezervoare, pompe), unelte si masini (aparate de tuns iarba, aparate de sudura, unelte si ustensile, pompe si hidrofoare), de asemea articole de pet shop (custi, colivii, acvarii, hrana, accesorii) si asa mai departe.

Covera este un fel de ajutor al gradinarilor si nu numai, al oamenilor simpli care au ca hobby gradinaritul sau care s-au retras si intentioneaza sa duca o viata linistita pentru ca daca nu stiati gradinaritul este foarte relaxant, iar pe langa asta, nimic nu se compara cu bucuria de a vedea roadele "muncii" tale, bucuria ca ai contribuit cu ceva pentru a face natura fericita. 

Dar, Covera nu este doar ajutorul gradinarilor, ci si al fermierilor care vor sa obtina campuri intregi de floarea soarelui, porumb, grau, orice fel de produs natural pe care sa il poata comercializa si de ce nu, sa-l foloseasca pentru ei si familia lor, adica toata lumea stie ca mancarea sanatoasa este aceea pe care o muncesti, o ingrijesti si o culegi cu manutele tale.

Asadar, eu zic ca, cu Covera faci de toate. Covera este pentru oamenii activi si pasionati de viata, indiferent de mediul din care provin: urban sau rural. Covera este practic prietenul tuturor, inclusiv al animalutelor, fiindca dupa cum va povesteam mai sus la ei gasiti si produse de pet shop. Ce sa mai, imi place Covera! Garantat o sa va placa si voua!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)