Pagini

Guest post- Hilmi.ro pentru un ten sanatos!

Atat femeile cat si barbatii sunt in cautarea unui ten perfect. Cu greu se obtine acest lucru, mai ales daca nu esti inzestrat de la mama natura cu o piele mai putin sensibila, insa majoritatea oamenilor sunt destul de sensibili. Femeile au parte de eruptii ale pielii din cauza hormonilor, toate femeile cunoasc perioada aceea dinainte de menstruatie si din timpul menstruatiei in care corpul o cam ia razna, iar barbatii, ei bine, unii au parte de acnee dupa barbierit, ceea ce este foarte deranjant pentru ei, mai ales pentru cei care cauta perfectiunea, si cand zic perfectiune aici ma refer la felul in care o/ se vede fiecare.


Peeling-ul chimic este practic exfolierea controlata la nivelul pielii prin indepartarea straturilor superficiale ale acesteia, lasand straturile profunde sa se regenereze. Este indicat pentru tenul cu acnee, hiperpigmentari postinflamatorii, cicatrici postacnee si riduri fine, iar o sedinta dureaza in jur de 20 de minutele. Aceste sedinte trebuie facut timp de 3 sau 4 saptamani pentru a avea efect asupra pielii. Garantat tenul tau o sa arate impecabil.

Tratamentele pentru acnee se fac doar cu ajutorul a 3 medicamente pentru ca acestea s-au dovedit a avea efect si anume: peroxidul de benzoil, retinoizii (vitamina A) si antibioticele.

Ce trebuie sa stii despre ele? Paaaai, peroxidul de benzoil are grija ca  bacteriile de pe suprafata pielii sa dispara pentru ca acestea de cele mai multe ori agraveaza acneea. Vitamina A actioneaza in mod direct asupra punctelor albe si negre, iar antibioticele sunt aplicate local sau sunt luate sistematic si distrug bacteriile de pe suprafata pielii responsabile cu aparitia acneei.

Also ar mai fi si varianta terapiei cu hormoni, asta pentru femeile care au eruptii datorate schimbarilor hormonale, ti-am vorbit despre ele mai sus.

Acum, de tine depinde ce alegi. Sa avem un ten sanatos si frumos, zic!

2 comentarii:

  1. mai ca vreau si eu ma lupt cu tenul meu problematic si nui da de capat eu am mici probleme hormonale dar nici chiar asa ,zic totusi am o varsta si trebuie sa arat mai bine macar acu daca nu pana acu ..

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)