Pagini

Guest post - Ia-ti masurile necesare pentru siguranta afacerii tale!

Intr-o rata a somajului destul de ridicata, in Romania, unii au idei si le pun in practica. Asa devin patroni, devenind independenti prin crearea unei firme. Insa, procesul nu se opreste aici. Nu este suficient sa-ti deschizi o firma pentru a avea succes si pentru a creste din punct de vedere financiar. 

Ai nevoie de angajati si de o gestionare corecta a afacerii. Prin HRServices puteti oferi training-uri angajatilor dumneavoastra pentru instruirea la locul de munca. Omul nu s-a nascut invatat si nu are de unde sa stie ce trebuie sa faca acolo iar unii stiu si se-npiedica pe-acolo. Training-urile sunt acele lectii oferite angajatilor pentru a invata ce trebuie sa faca la locul de munca. Interesant, nu? Cate firme beneficiaza de training? Nu prea multe, va spun eu si tocmai de aceea se plang unii oameni de serviciile oferite de unele firme. Personal necalificat, ce sa ceri?

Prin sistemul de plati payroll Romania sunt efectuate platite corespunzator a salariatilor. In special, in zilele noastre, se foloseste sistemul de plata prin cont bancar. Oamenii isi primesc banii pe cardul de salariat in ziua x (data salarizarii). Sa vedem ce facem cu calcularea salariului...


Prin salary calculator, oameni calificati in gestiunea financiara a firmei, se ocupa de cotizatiile care se platesc catre stat la fiecare angajat in parte si calculeaza venitul fiecarui muncitor in raport cu zilele/orele de munca depuse pe perioada lunii.  Patronii trebuie sa afle ca, desi cred ca fac bine, fac mai mult rau daca gestioneza singuri afacerea. Prea putini dintre patronii de astazi, au cunostinte in management si resurse umane pentru a se ocupa singuri de propria afacere. In orice firma care se respecta, acestia au personal angajat, calificat in resurse umane pentru buna gestionare financiara a afacerii. Este primul pas care trebuie facut pentru siguranta afacerii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)