Pagini

Spioneaza-ti vecinii ca un profesionist!

Se stie de cand lumea ca romanul este curios sa se uite in curtea vecinului, bun bun, te uiti, te uiti, dar uneori esti prins. Si ce te faci cand esti prins? Nici tu nu stii pe unde sa te mai ascunzi, nu de frica, ci din cauza ca iti crapa obrazu' de rusine, ca doar asa sta treaba, insa acum pentru ca s-au modernizat domne tehnologiile astea eu iti zic ca exista o varianta prin care poti sa te uiti in curtea vecinului, ca sa nu zic spionezi curtea vecinului, si bineinteles sa iesi basma curata. "Cum?" -  Te intrebi... Ei bine cu produse de la www.spy-shop.ro

Despre ce vorbesc eu aici? Pai despre un magazin online care iti pune la dispozitie, pe langa clasicele camere de supraveghere cu care poti sa-ti spionezi tot cartierul, hi hi, si alte dispozitive care sa-ti asigure casa si cu ajutorul carora sa poti sa dormi linistit: senzori de miscare de exterior, sirene de interior, sisteme antifurt (asta daca ai un seif din ala unde ti-ai ascuns averea, haha), chiar si tastaturi antiefractie, si multe multe altele sau cine stie, poate esti in cautare de interfoane ieftine, sa stii ca tot la ei gasesti.

Mmm, chiar asa, eu nu stiu de ce au interfoane numai blocurile, cred ca ar fi util si la casa si daca stau bine sa ma gandesc mi-ar prinde bine si mie avand in vedere ca la mine cand eram mica statea poarta deschisa si ma trezeam asa cu oameni peste mine batand la geam sau la usa din bucatarie. 

Bineinteles intra cine stia seama, caci nu indraznea asa oricine sau ca sa nu mint, intra oricine pentru ca mi s-a furat o data o bicicleta din curte si era la o distanta destul de mare de poarta, deci da, ideea asta cu interfoanele si la casa imi place, e chiar mai utila decat credeam.

Mno, deci asta e ideea, daca vrei sa fii la curent cu ce se intampla in curtea vecinului, fa o vizita la Spy Shop si nu mai esti un simplu bagacios, ci unul profesionist, hihi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)