Pagini

Lucky Studio, locul fetelor norocoase- tentata sa incerci?

Mereu mi-am dorit lucruri scumpe, de calitate, care sa faca cinste banilor platiti pentru ele. Mereu mi-am dorit sa nu fiu cea care trebuie sa astepte suma lunara de la parinti- stii cum e, o luna-doua mai merge, insa la un moment dat pana si mandria ta de a dori sa fii pe picioarele tale te retine sa mai ceri bani de acasa. In acest fel, un loc de munca ce iti ofera o maxima satisfactie este studioul Lucky Studio, locul in care chiar te poti considera o norocoasa inca din prima clipa cand devii parte din echipa lor.

Sa va spun povestea,pentru ca e o poveste pana la urma:nu am crezut ca un studio de videochat ar putea fi locul in care sa ma regasesc. Dar nici nu aveam ceva impotriva, mai cu seama ca prietenele mele din facultate faceau acest lucru. Nu intelegeam insa de unde avantul lor de a lucra aici. Pana cand, din curiozitate, am ajuns sa descopar de fapt o cu
totul alta lume.

Lucky Studio- se numeste simplu, sugestiv. Ajungi aici si esti intampinata de fete si nu numai pentru partea de inceput. De fapt, intreaga echipa este formata numai din fete si locul in care vei lucra sunt numai fete. Stii cum sunt acele “mansions”, casele iepurasilor Playboy? Am vazut in filme si parca nu iti vine sa crezi, dar asta iti este senzatia cand ajungi aici.
Dar ce mi-a placut cel mai mult este legat de conditiile pe care le ai aici. Un studio aparte. Si stii de ce? Pentru ca nu numai ca banii castigati lunar sunt suficienti pentru a-ti schimba viata,avantajul aici este ca esti platita zi de zi. Am auzit la un moment dat o zicala de genul “ nu ai cum sa stii cum e sa duci lipsa de bani daca nu ai trecut prin asta”. Si poate ca nu stiu, insa este suficient sa imi fac liste lunare sau chiar saptamanale cu tot felul de necesitati. De unde sa scoti atat de multi bani? E, lasa ca faci suficienti la Lucky Studio. Faci atati cat sa iti doresti si mai mult.



Cat despre stilul de munca, da, nu este ca orice alt job. Eu nu pot spune ca am rutina de zi cu zi de a merge la munca la ora fixa mereu si mereu. Insa si asta ajuta mai ales cand am timp sa pot urma cursurile, cand pot sa merg la facultate in functie de orarul pe care il am. Alegi ora, tura pe care sa lucrezi. Cat de simplu suna asta?Nu degeaba se spune ca Lucky Studio este locul fetelor norocoase. Suna tentant pentru ca poti face sume de bani ce iti schimba viata. Eu visam sa imi deschid un cabinet cosmetic ca afacere proprie. Si ghici ce- acum deja ma gandesc la locatie si dotari! 

9 comentarii:

  1. Tentant, de ce nu? Adica eu una as incerca pentru ca stiu ca am garantia banilor si in plus nu este ceva de care sa iti fie rusine. Suna bine ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare face ce vrea pana la urma. Si da, eu spun ca este ca orice alt loc de munca pana la urma daca stii ca iti doresti sa castigi bani si gata. Adica daca mergi in club si dansezi la bara nu tot aia e ca iti arati toate cele pe scena?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut o prietena care facea da bine eu am aflat mai tarziu si sincer acuma pe mine nu ma interesa ca era videochat. Cat am fost impreuna fata avea bani ca imi era mie rusine ca nu o scot eu la suc :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce barbat nu si-ar dori sa aiba o femeie frumoasa langa el? Si daca castiga mai mult decat el chiar daca face videochat ce treaba are? mie miar conveni:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. mai lasa tu cat de bine te simti sa stii ca iubita ta isi permite sa te scoata si pe tine la suc si nu invers. poti sa faci bani sa te realizezi, sa faci ceva in viata si asta le ajuta pe fete sa isi traiasca un vis a lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord. Acuma daca este si vorba de un studio ca asta Lucky cu atat mai bine. Sunt mii de fete care fac asta si bravo lor. Aveam o colega de la fac care facea si mergea in vacante numai de alea Brazilia, gen Italia etc

    RăspundețiȘtergere
  7. sa fii ca fata realizata pana la 25 de ani e lucru mare. va zic eu! adica nu toate au bani de la parinti si afaceri asa ca daca vrei mai mult de la tine trebuie sa te chinui. Aici chiar faci bani!

    RăspundețiȘtergere
  8. norocul e sa dai de ei, de studio unde chiar se respecta ce se face acolo. Lucky, am mai auzit prin Iasi si am inteles ca au multe oferte gen iti dau cazare, te iau cu masina sa nu faci naveta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand dai de nevoie de bani la videochat pare un job si atat.Chiar pare ok daca iti dau atat de multe pe cat spun. Na Lucky Studio pare sa aiba o gramada de avantaje. Fain.

    RăspundețiȘtergere