Pagini

Chit-chat: Despre dantura, periute de dinti, airfloss...

Pentru mine igiena orala este foarte imporanta. Eu ma spal de cateva ori pe dinti pe zi, daca nu o fac parca nu ma simt bine, probabil asta este si motivul pentru care am un zambet asa frumos, haha. Dar de ceva timp mi-a tot trecut prin minte sa-mi cumpar o periuta de dinti electrica. In prezent folosesc una clasica,, daca nu stiati periuta de dinti trebuie schimbata o data la 2-3 luni, cam cand se uzeaza, cel putin asa stiu eu si asa o schimb eu, sa ma corectati daca gresesc.

M-am gandit sa-mi achizitionez si AirFloss, un fel de dispozitiv folosit pe post de dus bucal, recomandat pentru cei care nu folosesc ata dentara consecvent, cam cum sunt eu. Este cam incomoda si cam ciudata, nu stiu de ce. Oricum, n-am auzit multi romani care sa o foloseasca, asa ca...  Si dupa cum ziceam, m-am gandit la AirFloss fiindca am inteles ca ar ajuta foarte mult la indepartarea placii bacterienne in zonele greu accesibile. Ar fi destul de util, dar deomcamdata inca sunt in cautari, review-uri si toate cele ca sa-mi dau seama daca mi s-ar potrivi sau nu.

Am gasit mai multe informatii pe site-ul celor de la Philips in timp ce cautam chestii despre capetele pentru periutele de dinti electrice si mi-a placut prezentarea lor de la AirFloss foarte mult si am gasit si cap pentru periuta de dinti, hi hi. Asadar, fiindca nici eu nu sunt specialista, as vrea sa-mi dati si mie cateva sfaturi. Sunt mai bune periutele de dinti electrice, sau metoda clasica e mai utila? Folositi ata dentara sau AirFloss? Ce trucuri pentru a avea dinti mai albi stiti? (asta e optional, hehe, am zis ca se potriveste cu tema de azi). Sa stiti ca eu am un truc pentru voi pe care l-am aflat de la Doctor Oz, dar poate va spun despre el in alt articol. Pana atunci, zambiti, ca asa va sta bine! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)