Pagini

Si femeile vor cadouri utile!

Am iesit azi in oras si peste tot era asa un miros de sarbatoare, stiti voi, aglomeratia aia dupa cadouri, mancarica, ornamente de Craciun, magazine si pomi aranjati cu becuri colorate in ei, stelute, clopotei, Mosi, dulciuri cu minunatele lor vesmante de sarbatori stralucitoare, mmmm, ce frumos, ce frumos!

Siiii o sa ma opresc din nou la cadouri, pentru ca astea imi plac mie cel mai mult, si pentru ca azi discutam cu prietenele despre cadourile pe care le primesc ele de la iubitei de sarbatori sau de zilele lor speciale, etc. Si va spun ca majoritatea se cam plangeau, de ce? Ei bine saracutele fete, nu ca lor nu le plac cadourile, mai ales pe care le primesc, dar s-au saturat sa primeasca mereu clasicele buchete de flori, felicitari, ursuleti sau ma rog alte "maputoaie" din plus, bomboane, bijuterii, si chestii din astea care nu sunt foarte utile, adica zau asa, fetele mi-au zis ca ar vrea sa primeasca si ele cadouri practice, cadouri utile, precum nu stiu, o placa de par, sau o placa de creponat parul poftim, sau de ce nu, un epilator inghinal, sau poate o programare la un salon, ceva util si original, ceva de care au cu adevarat nevoie.

Acum, sa nu ma intelegeti gresit, stiu ca nu se "cade" sa fii nemultumit de un cadou pe care il primesti, dar poate ar trebui sa dispara stereotipurile astea gen barbatii- cadouri practice, femeile-cadouri banale, pentru ca sincer cam asa sunt, banale. Sunt faine ce-i drept, sunt dragute, sunt cum vreti voi, dar sunt banaleeeee, de ce pe langa ceva banal nu faceti si un cadou util? 

Sa va dau un exemplu clar: ii iei iubiticii tale o cana din care sa bea ceai si cand bea ceaiul ala sa se gandeasca la tine, dar de ce nu ii iei si un telefon ca poate are nevoie de unul, sa vezi atunci ce se mai gandeste la tine, eeee. Deci, barbati, baieti, nu vreau sa ma mai intind mult la discutii caci stiu ca va plac lucrurile spuse pe scurt si la obiect, acus, ca tot sunt sarbatorile, intrebati-va femeile ce isi doresc sa primeasca drept cadou, un lucru de care chiar au nevoie, si daca aveti impresia ca se strica surpriza, ei bine, pe langa cadoul de care ele cica ar avea habar, le mai cumparati si ceva simbolic asa surprizaaaaa! Va garantez ca o sa va multumeasca mai tarziu, hehe! Spor la cumparaturi!

Un comentariu:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)