Pagini

Leapsa copilariei

Hello. Pentru ca in ultima vreme am devenit cam serioasa si pentru ca ieri in timp ce cautam pe blogul meu de beauty cateva poze cu unghiute, m-a apucat nostalgia cu privire la vremurile cand eram o copila, am zis ca mi-ar prinde bine sa fac o leapsa, si anume leapsa copilariei. Nu de alta, dar cateva momente in care te reintorci la momentele din copilarie nu strica niciodata, ba din contra, parca iti reincarca bateriile. So, leapsa este formata din cateva intrebari si zic sa incepem, da?

1. Care era jocul tau preferat din fata blocului?
Ei bine, eu stau la casa de cand ma stiu, si as putea spune ca am un joc preferat din fata portii si anume tenisul acela de picior, dupa scoala, teme si papica, mereu ne strangeam o duzina de copii, luam o bucata de creta, trasam clasicul teren pentru tenis si la joaca. Era foarte fain, faceam echipe, pierzatorii primeau porunci, mai dadeam cu stangul in dreptul si cadeam in fund, o daaa, mi-e asa dor de lucrurile astea.

2. Care este "dulcele" pe care l-ai manca si acum?
Mmmm, cred ca batoanele acelea cu susan. Am mai vazut pe la magazine dar parca nu mai au acelasi gust.

3. Pe melodiile cui ai crescut "mare"?
O daaa, pe melodiile celor de la Simplu, Parazitii, Bambi, 3Sud Est, Animal X, Holograf, muzica bunaaaaaa, nu ca acum. Si sa vedeti ce mai fredonam pe strazi. Eheeee.

4. Care au fost desenele tale preferate?
Paaaaai, clasicul Tom si Jerry, apoi ma indragostisem de Courage, the cowardly dog.

5. Ce amintiri iti trezeste guma Turbo?
 O sa zic doar atat, baloane, masinute, abtibilde si cataloage cu abtibilde.

6. Ce visai sa ajungi cand erai mica si ce ai ajuns?
Uuu. Visam sa ma fac designer vestimentar. Cand eram mica, mica, confectionam haine pentru papusi, desenam colectii de haine pentru papusi si mai tarziu cand am crescut si am avut posibilitatea sa-mi cumpar calculator, descarcam mai multe jocuri pentru fete cu papusi pe care trebuia sa le imbrac, sa creez diverse outfit-uri, chestii de genu' sau uneori ma jucam online. Acum am ajuns blogger, web designer, nail artist, deci, pe unde pe aproape, hahaha.

7. Cum ti-ai descrie copilaria in 3 cuvinte?
Priceless, vis, mai vreau (ops, am depasit cuvintele)!

Mno, sper ca v-am facut si pe voi sa deveniti nostalgici si daca este asa va invit sa preluati leapsa sau sa imi lasati raspunsurile voastre in comentarii. Pupicei cu cireasa in varf si un weekend fain.

5 comentarii:

  1. Frumos... si mie mi-e dor de copilarie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi pare rău dar la lepşe poate doar după 15 dec. când se termină Orkestra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa leapsa. O voi prelua si eu...sper sa scriu articolul cat mai repede posibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si se pare ca am preluat-o mai repede decat am crezut. M-a apucat nostalgia si am inceput sa ascult un colaj cu melodiile din copilarie.

      Ștergere
  4. Nimic nu o sa mai fie din ceea ce a fost..toate jocurile in care faceam miscare si intram seara in casa la desene animate!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)