Pagini

Unfaithful!!!

"Story of my life
Searching for the right
But it keeps avoiding me
Sorrow in my soul
Cause it seems that wrong
Really loves my company [...] " 
Cam asa incepe superba melodie a  Rihannei, Unfaithful,pe care sunt sigura ca majoritatea dintre voi o stiti si  care ascultand-o staaau si ma gandesc, ca naroada de ce inseala oamenii(in dragoste), si fetele si baietii, inseala in egala masura, insa nu vad motivul pentru care unul din ei inseala in cazul in care celalalt nu face nimic... il iubeste, se dedica, etc... de ce? De ce mereu trebuie sa fie cineva care sa iti spulbere visele? De ce trebuie sa fie un/o altul/alta mai bun/buna ca cel/cea cu care esti? Alege-ti frate o persoana si stai naibii langa ea acolo pana... , dar cine stie poate eu gandesc asa, poate gandirea mea e invechita, sau cine stie... 
Voi stiti de ce inseala oamenii?
















Si acum melodia:
P.S.: A gresi e omeneste, insa cand faci greseli care pot distruge vietile celor din jur esti egoist!

46 de comentarii:

  1. Oamenii tradeaza din... lipsa de ocupatie!:| Poate ca, de la o vreme, oamenii se plictisesc unul de celalalt si vor ceva schimbari. Nici eu nu vad motivul pentru care se plictisesc. Daca te-am ales, inseamna ca mi-ai placut! Pacat ca nu ne dam seama de importanta cuiva numai dupa ce il/o pierdem:[.

    RăspundețiȘtergere
  2. de plictiseala, de prea mult bine, de a cauta ceva nou, de curios s.a.m.d sunt doar cateva din raspunsurile posibile. Eu am inselat de 2 ori dar de fiecare data am regretat, asa ca m-am vindecat.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ganduri.aruncate.pe.net. : mai bine zis inselam din prostie, nu?

    @G.w.: Eee, tot timpul iti trebuie o lectie:))Ai fost iertat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cauza rutinei inselam dar si curiozitatea spre nou, spre necunoscut. Asta ne starneste imaginatia si ne face sa ziceam la un moment dat ''oare cum ar fi sa fac aia...?''. Totusi nu putem judeca pe nimeni de ce inseala pentru ca nu stie nimeni ce ii in acea relatie. Cel mai bine este sa stam deoparte, chiar daca stim si sa ne vedem de viata noastra personala.

    RăspundețiȘtergere
  5. @i.m.: Mda... nu e vorba de a judeca pe cnv, e vorba de motivele care te imping sa ajungi la astfel de prestari care fac rau...
    Si da uneori e bine sa stam deoparte, sa lasam omul sa-si urmeze asa calea:) MS:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Oooouuu, prea multe intrebari existentiale, pentru mine. Nu as putea sa raspund la ele, pentru ca nu as vrea sa gasesc motive pentru care as insela sau as putea fi inselat.

    RăspundețiȘtergere
  7. A fi inselat e cel mai dureros lucru care ti se poate intampla.. La inceputul unei relatii nu ai incredere in partener, mereu esti cu garda sus in cazul in care te raneste, cu timpul insa capeti incredere, ramai fara garda si atunci te loveste! E cea mai cumplita situatie, sa crezi ca totul e bine si ca te poti baza pe cineva si in momentul ala sa te insele...
    Motivul? Nu stiu... Dorinta de a diversifica, monotonia, poate chiar razbunarea.. Eu n-as putea sa ma ating de altcineva atunci cand iubesc..

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am vrut si nu am fost iertat, e lectia pe care am primit-o, nu incearca sa fii armasar ca sfarsesti in a fi magar.

    RăspundețiȘtergere
  9. "Alege-ti frate o persoana si stai naibii langa ea acolo pana..." ... buna gluma! chiar daca ignoram goana omului dupa placere/placeri ... curiozitatea e definitiorie pentru o minte sanatoasa. daca ar fi sa reformulez ce-am citat ar suna cam asa: "decide care-i momentul incepand cu care incetezi sa mai rationezi". da' sa ignoram si nivelul ratiunii, sa mergem mai departe si voi intreba simplu: "de ce iubesti?" ... ca daca stii raspunsul exact e clar ca nu iubesti ci rationezi. daca nu poti spune exact de ce iubesti ... ajungem la ceea ce se tot chinuie oamenii sa descrie-n diverse carti/cantece/filme: iubirea nu e controlata de ratiune! si in conditiile astea, cand ratiunea clar nu are control, cum sa ceri/pretinzi ca ea sa ucida ceea ce i se pare ei ca ar fi "o alta iubire"? (ratiunea) poate incerca, da' nu va reusi niciodata tocmai pentru ca e depasita de situatie.

    simplificand: oamenii "inseala" pentru ca nu pot fi altfel ... si cine sustine ca n-a inselat, minte! ca sa nu mai spun ca "a insela" are alt inteles pentru fiecare in parte, definitia variind in functie de propriile nevoi/motivatii ... cam la fel cum oamenii spun ca vor adevarul, da' ca "o minciuna mica acolo nu conteaza".

    ps: ma amuza deseori cand dau de scuze gen "e ok sa ai fantezii cu altul/alta" ... de parca n-as avea destuli neuroni sa inteleg ca daca-mi inchipui ca fac sex cu X nu cu Y, de fapt din punctul meu de vedere interior eu chiar fac sex cu Y (si ignor de moment existenta/prezent lui X).

    RăspundețiȘtergere
  10. @Costin Comba: Ceva gen: Ce nu stii nu te poate rani?

    @Gabriella: Sincer, eu daca as iubi pe cnv nu as putea insela, ca as arunca o privire, e altceva, dar sa insel? nuuu!

    @G.w.: imi place "nu incearca sa fii armasar ca sfarsesti in a fi magar. " Superb:))

    @INTJ: owwwww, formularea mea e gresita, insa vad ca ai inteles mesajul:) si din reformularea ta am inteles eu si mai bine ca atunci cand iubesti pur si simplu simti, nu poti spune ca iubesti, pentru ca daca spui ca iubesti deja incepi sa gandesti si deci nuuuu, nu e iubireeeee!

    O minciuna mica nu conteaza in cazul in care nu stii ca e minciuna:))

    P.s.: asta e parerea ta, insa nu toata lumea are o astfel de gandire:)
    Multumesc pentru raspunsuri:X

    RăspundețiȘtergere
  11. @Bianca Dobrescu: Deci motive sunt multe:))

    RăspundețiȘtergere
  12. @C.L.M. - daca ai inteles, atunci poti spune cu mana pe inima ca esti sigura ca pana mori nu vei mai iubi pe nimeni altul decat pe acel X care la un moment dat va fi "iubirea vietii" tale? ca daca spui asta ... as vrea si eu argumente/dovezi care sa sustina ideea ca tu-ti poti controla cu precizie de metronom orice simti. :D

    iar daca tu nu poti fi 100% sigura pe tine, poti sa ceri altcuiva asta? si parca iubirea ta o oferi persoanei iubite ... nu faci bussiness cu ea (iti dau daca-mi dai). ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai am mai spus o data la o postare mai veche de a ta. E o loterie, asa e in viata. Ai noroc sau nu. E simplu, si nu e valabil numai in dragoste.
    Pe scurt:
    La femei se numeste nimfomanie, la barbati se numeste priapism. Oh My God, astea sunt stari patologice! :)))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  14. De ce inseala oamenii?
    Eu cred ca o fac din prea putina iubire...

    RăspundețiȘtergere
  15. @INTJ: :)) hahaha! Nu pot:P nu fac niciun bussiness insa cand iubesti pe cineva ai pretentia ca iubirea sa iti fie impartasita, pentru ca daca nu e, atunci mai este iubire adevarata?

    RăspundețiȘtergere
  16. @Cristi: Mda:) life is a game:))

    @Bianca Dobrescu: :D

    @fatacareaduceploaia: Se poate:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Hai sa vorbim pe bune, fara menajamente, vrei?

    Ca introducere vreau sa-ti spun anumite lucruri ( pe care probabil le stii ). Sunt maritata si, da, m-am casatorit din dragoste. Nu mi-am inselat niciodata sotul, nici macar pe timpul cand eram prieteni. Dar as fi meschina sa ma bat cu pumnul in piept ca voi fi sfanta pana la moarte. Nu-mi doresc sa-l insel dat nici nu stiu ce-mi rezerva viata.

    Ce este dragostea? Primul sentiment care se naste intre doua persoane care se plac, corect? Odata aprinsa,cu ce se alimenteaza aceasta dragoste? Cu dorinta de cunoastere, dorinta de a descoperi lucruri noi despre cel de langa tine, intr-un cuvant: esti atras de nou.

    Timpul trece, descoperi tot ce poate fi descoperit si treci la pasul urmator: te muti cu el/ea. Dragostea se transforma in iubire.( care, cred eu, este cu totul altceva ). Acum intram iar in faza cunoasterii, in descoperirea traiului in doi. Dar timpul este nemilos si se scurge,iar iubirea se transforma in afectiune, respect, comunicare si...rutina. Oricat ati nega si oricat ati sari de fund in sus, nu puteti sa spuneti ca nu am dreptate si ca dupa 10 ani de relatie, totul este ca la inceput. Astea-s basme. Nu contest in privinta intelegerii ci strict sentimental.
    Ehh, si uite, in acest capitol intervine dorinta de a simti din nou aceiasi fluturasi in stomac, pe care ii simteai candva. E firea omului, impotriva vointei tale. Dar oricat te gandesti la fluturasii aia, nu poti s-o faci, nu te lasa inima si sentimentele (puternice dar diferite) pentru persoana de langa tine. Asa ca recurgi la aventuri, la inselat. Stii vorba aia...ciorba, ciorba, dar mai merge si o friptura. :) Glumeam. Tot ce am vrut sa spun este ca odata cu trecerea timpului toti ne schimbam atat fizic cat si psihic dar si sentimental.

    Bine, ce am zis eu, este un caz clasic.
    Pe langa asta, mai sunt multe alte situatii, cand ea se neglijeaza si nu-l mai atrage pe el,la fel si in cazul barbatului... sau cand el este un afemeiat, sau ea o ... , etc si etc.

    RăspundețiȘtergere
  18. @C.L.M. - aaa ... oferi iubire da' ai pretentii (sau pui conditii) ... si asta zici tu ca nu-i afacere? hm, si eu care credeam ca conditia de baza pentru a identifica o afacere e tocmai profitul ... ceva in genul: iti dau X daca-mi dai Y, pentru ca Y e pentru mine valoros (aka profit) ... sau in varianta ta: iti dau X, da' numai daca-mi dai Y ... :P :D

    ps: plec de la premisa ca se stie ca "it's not all about money"

    RăspundețiȘtergere
  19. @INTJ: normal ca nu e vorba de bani:)
    Insa nu mi se pare corect ca eu sa il iubesc si el nu!!! Nu e corecttttttttttttttttttt! Daca eu il iubesc ar trebuii si el sa ma iubeasca, asa e corect!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. @Lillee: In 1 rand ma bucur foarte mult pentru tine si iti doresc fericire:) Atat tie cat si familiei tale:)

    In al 2 lea rand multumesc pentru explicatie, acum am inteles cum sta treaba cu inselatu' insa imi este foarte greu sa concep ca un sot, sau o sotie sa-si insele partenerul, pentru mine este inacceptabil, eu sunt pe principiul "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" insa foarte putini oameni mai au principii.
    Referitor la glumita aceea, cu ciorba:)) dupa 10 ani de casnicie sincer cred ca sunt alte prioritati decat fluturasii in stomac, sunt copiii, sunt multe alte probleme, si numai unui om care nu e intreg la cap, care se satura de familie sa zic asa ii trece prin minte sa insele:)

    CE ai zis tu este un caz clasic, si fericit, cum spui si tu sunt multe alte situatii care lasa de dorit, insa nu inteleg de ce atata ipocrizie, daca vorbesti cu un om o treaba, daca ii spui ca ii vei fii tot timpul alaturi, de ce mama naibii cand esti mai aproape de el il dai dracu si nu te intereseaza de el? Pentru ce? Pentru ceva nou?
    E o prostie chestia asta cu "inselatul"!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mda! Inselam din prostie pentru ca mereu si mereu cautam sa vedem la cineva numai defectele... lasam calitatile pentru mai tarziu. Si nu e corect!

    RăspundețiȘtergere
  22. @ganduri.aruncate.pe.net. : Da:) eu sunt foarte "revoltata" sa zic asa, naibii suntem asa de prosti incat nu vedem ce fel de persoana avem langa noi si o aruncam ca pe o carpaX(

    RăspundețiȘtergere
  23. Uneori nu e atat de simplu doar : l-a inselat sau a inselat`o . Uneori sunt motive in spatele faptului... Poate motive pe care noi nu le intelegem sau pe care nu le stim. Cert e ca si mie mi se pare o prostie , insa nu pot sa judec daca nu sunt pusa in exact situatia respectiva... poate in locul acela as intelege ,poate nu..

    RăspundețiȘtergere
  24. @C.L.M. Inainte de toate, inainte de familie, inainte de prioritati, suntem oameni. Iar oamenii sunt construiti intr-un anumit fel. Chestia aia "cu dupa 10 ani de relatie ai alte prioritati, familie, copii, si numai unui om care nu e intreg la cap, care se satura de familie sa zic asa ii trece prin minte sa insele:)" m-a facut sa zambesc. Se vede ca nu ai trecut prin toate fazele pe care ti le-am descris eu mai sus.
    A insela nu inseamna a abandona familia, copiii. De ce incercam tot timpul sa amestecam cele doua lucruri? Este o mare greseala pe care insa majoritatea o fac. De exemplu, sunt multe femei care dupa ce au un copil, toata lumea lor, toata viata lor se invarte doar in jurul copilului. Este normal sa-ti iubesti copilul si sa-l ingrijesti dar nu sa abandonezi toate celelalte lucruri, sa uiti de tine, sa uti de barbatul de langa tine, de viata de cuplu. Un copil ar trebui sa fie o bucurie, nu o povara. Daca ai un copil nu trebuie sa fie UNICA grija...sunt lucruri care nu trebuie amestecate. Intelegi unde bat?
    Sau mai sunt si cazurile clasice pe care le tot auzim: nu-l mai iubesc, ma bate, dar stau cu el pentru copii" Ce legatura are una cu alta, ca eu tot nu inteleg.

    Tu cam asta ai spus: dupa 10 ani ai alte prioritati: familie, copii, probleme. De ce crezi tu, ca acestea pot inlocui sentimentele de care vorbeam? Crezi ca sufletul omului nu este capabil sa aiba suficient loc pentru fiecare categorie in parte?
    Vezi, cred ca si asta este un punct de plecare pentru intrebarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  25. @Lillee: Hmm, da, la asta nu m-am gandit, aici intervine experienta, pe care eu nu o am, si sa fiu sincera nu am trecut prin nicio faza spusa de tine, mai departe de o relatie "neserioasa" nu am trecut, nu pentru ca nu vreau insa nu am parte de persoane potrivite, sau nu stiu sa aleg persoane potrivite:)

    Pentru mine a insela=minciuna+tradare+lipsa de respect, chestii care distrug orice om, toate se leaga in mintea mea, daca nu respecti, atunci incepi sa minti, daca incepi sa minti, o sa tradezi si bineinteles cum am spus rezulta inselatul!!!
    Referitor la cazul cu bataia nici eu nu stiu ce legatura are una cu alta, insa asa sunt unele femei, isi traiesc viata prin copiii lor...

    Cat, despre faptul ca dupa 10 ani ai alte prioritati, asa consider eu, si daca iti vine ceva nou, poti sa faci ceva nou si cu cel de langa tine, nu neaparat sa apelezi la alte persoane:)
    La suflet nu ma bag, nu cunosc, nu ma bag:D
    Multumesc inca o data pentru raspunsuri:)

    RăspundețiȘtergere
  26. Se zice ca cel care inseala cauta la alta/altul ceea ce n-a gasit la persoana de langa el.Din punctul meu de vedere e gresita aceast criteriu,deoarece odata ce esti cu o persoana inseamna ca adori tot ceea ce detine,iar pentru a a se schimba persoana in mai bine, in unele probleme, exista comunicarea, nu fuga de "greu" spre altu si mai "greu",probabil, dupa consumarea faptei.

    RăspundețiȘtergere
  27. Placerea este de partea mea.
    Sa nu ma intelegi gresit, nu vreau sa instig la inselat, departe de mine gandul asta. :))

    As mai vrea sa completez ceva: cand ai spus ca unele femei isi traiesc viata prin copiii lor. Ai mare dreptate. Sunt foarte multe. Dar in cazul asta ce pretentii ai sa nu te insele? Acum pe bune. Cunosc extrem de multe cazuri de acest gen in care tot ele se plangeau. Si le intrebam: tu macar mai dormi cu el in pat? Nu. De cat timp? Pai copilul are 3 ani. Ok, cand ati iesit ultima oara doar voi doi? Pai si copilu? Ok, cand ti-ai facut ultima oara manichiura? Crezi ca am timp?
    Hai sa fim seriosi. Se poate. Se poate sa fii mama si sa fii ingrijita, sa ai timp si pentru el.
    Dar am deviat de la subiect.

    Vroiam sa spun, chiar daca nu crezi, ca de multe ori acest "inselat" a salvat casnicii, cupluri.
    Cum? Partenerul nu a aflat niciodata de escapada iar vinovatul a inlaturat rutina, plus ca si-a dat seama cat de mult isi iubeste perechea...s-a reaprins cumva focul. :)
    Dar sunt destul de rare cazurile acestea.
    Iti multumesc pentru rabdare si sper ca nu te-am suparat cu ceva. :)

    RăspundețiȘtergere
  28. @Seninle olmak istiyorum.: Cam asa ceva, cei care dau cu fuga cand ceva nu le convine sunt niste lasi! LAAAAAAAAAAAAAAAASI! Vor totul cu "usurica", dar deh:) astia's oameni fara caracter, oamenii se mai modeleaza dupa bunul plac... nu gata cum nu iti place il schimbi:)

    RăspundețiȘtergere
  29. @Lillee: eu iti multumesc pentru rabdare:) eu sunt doar o copila si chiar imi place sa primesc sfaturi de la persoanele cu experienta:) asta este motivul pentru care pune atatea intrebari, invat si eu ceva:D

    Da... este adevarat si ca acest "inselat" este benefic, dar in prea putine cazuri...caci nu pot sa explic barbatii care isi lasa nevestele dupa 20-30 de ani de casnicie dau de una mai tanara si li se aprind calcaiele... unde mai e iubireaaa? Empty!Nada:))

    Si cum spuneam eu iti multumesc si nu, nu m-ai suparat cu nimic:D

    RăspundețiȘtergere
  30. Oamenii inseala de plictiseala, insala pentru risc, inseala pentru ca poate le place aventura, sau nush. Chestia e ca inseala. Si probabil scopul inselatului e riscul, sau doar tentatia. Pentru ca vedem la persoana de langa noi mai putine calitati decat la cea sau cel care il/o vrem ca amant/a.:| Dar acum, vorba aia.. Suntem oameni, avem o scuza! :))

    RăspundețiȘtergere
  31. @C.L.M. - "a insela=minciuna+tradare+lipsa de respect" ... deci inainte de a face sex cu alta tre' sa vina respectuos sa te informeze, iar apoi tre' sa treaca la un debriefing foarte detaliat? hmm, s-ar putea chiar sa functioneze faza ... ca probabil pana cand termina informarea aia initiala ii trece! :D :))

    RăspundețiȘtergere
  32. Una din mel. mele preferate :X:X:X

    Nu stiu de ce insala oamenii ...dar e clar ca cine o face ...nu iubeste cu adevarat... pentru ca daca iubesti pe cineva...nu ai ochi decat pentru persoana respectiva...

    RăspundețiȘtergere
  33. Si eu sunt "invechita" si prefer sa fiu catalogata asa decat sa fiu o nenorocita cum sunt altii!
    De ce inseala unii oameni?Din doua motive mari si late:
    1-au un caracter urat pentru ca un om educat,rational,bun nu este capabil de asa ceva
    2-nu iubesc persoana cu care au o relatie pentru ca altfel nu ar avea cum sa tradeze

    Inselatul este o greseala fatala pentru un cuplu si nu trebuie trecuta cu vederea!M-ai inselat atunci pa si sa nu crezi ca te scuz pentru ca eu stiu ce circumstante au fost!NIET!
    Nimeni nu ar trebui sa insele pentru ca nu este corect fata de celalalt si pentru ca asta te murdareste ca om si te face un zero...

    RăspundețiȘtergere
  34. Vad ca s-au adunat ceva pareri pe aici... ba ca din prostie, ba ca din cauza varstei, ba ca nu mai exista dragoste, etc., etc. Eu cred ca inselam pentru ca asa este firea noastra, a oamenilor. Avem lucrul acesta in sange, asa cum avem nevoie si de aer sau apa ca sa traim. De ce a fost atrasa Eva de sarpe, adica in pacat? Din curiozitate as spune, iar asta a dus la a avea oameni pacatosi. Pur si simplu asta este firea noastra, asa am fost construiti.
    Vorba lui Lillee, nu ma laud ca mi-am inselat sotul, pentru ca nu am facut-o si nici nu vreau, dar niciodata nu poti stii ce-ti rezerva viata

    RăspundețiȘtergere
  35. m-am mutat de pe http://oceandevise.blogspot.com pe http://viseleseimplinesc.blogspot.com

    p.s.: sa stergi comm`u :D
    :*

    RăspundețiȘtergere
  36. @INTJ: Stii ce cred eu, mai bine sa stea dracu in banca lui, sa uite dracu de sex si de alte prostii si sa lase inselatu' ca daca ai o persoana langa tine care te iubeste stai dracului in banca ta!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. @Deea: Este una si din melodiile mele preferate:) Oamenii inseala din prostie:)

    @Ela: Ma bucur ca mai exista cineva cu gandirea mea:D:D:D hihihi!

    @IRina: Sincer faptul ca suntem oameni si ca este in firea noastra nu este o scuza, a insela=prostie!!!

    @Alexaa: oke:X

    RăspundețiȘtergere
  38. @C.L.M. - pai stai in banca ta, normal ca stai ... doar nici nu-ti doresti altceva. da' daca dracu' nu sta si el in banca lui, tot degeaba (adica: orice rezistenta poate fi infranta ... tre' numa' mai multa energie si timp). anyway ... ideea de baza e d.p.m.d.v. sa nu ne facem asteptari fanteziste ... deoarece viata are prostul obicei de a ne contrazice (deobicei acolo unde ne doare mai tare).

    RăspundețiȘtergere
  39. @INTJ: Nu e vorba de asteptari, e vorba de incredere :)

    RăspundețiȘtergere
  40. @C.L.M. - nu putem sti viitorul, putem doar face un calcul probabilistic si sa speram ca va iesi cam cum am calculat noi. atunci cand "ai incredere", plecand de la unul sau mai multe precedente, de fapt "te astepti sa" ... iar mie asta parca tot a asteptare-mi suna. but hey, that's me! :)

    RăspundețiȘtergere
  41. @INTJ: Bineeee, cand ai incredere in cnv te astepti ca acel cnv sa nu-ti insele acea incredere! acum am inteles:D

    RăspundețiȘtergere
  42. da, iti zic:))si ca intotdeauna e doar parerea mea
    pai sa vedem...fetele, sunt intotdeauna nemultumite, orice le ai face, orice le ai zice, orice le ai da etc etc, ele vor intotdeauna ceva mai bun si cand cred ca au gasit in altcineva lucrurile astea nu stau pe ganduri...asta e conceptia unei fete proaste pentru ca ele vor totul de la inceput. Sau doar in conceptia femeilor fara ambitie, cele intretinute de "cordacii" lor:))

    un baiat inseala din teribilism (sa`i spunem asa), doar pentru lauda saaaaaau din simplul motiv ca e satul de nemultumita lui iubita, ciufuta si rea care vrea sa auda din 2 in 2 minute vesnicul "te iubesc", baietii se satura prea usor de anumite lucruri..si`n plus baietii au nevoie si de putina libertate sa nu se simta stramtorati, mie una cel putin mi se pare normal sa nu ma care cu el daca se duce cu baietii la peste sau daca are o seara de poker sau chiar daca e vreo ocazie speciala sa se duca la o seara de streaptease. Poti sa l lasi si liber si sa l tii langa tine in acelasi timp.

    dar sincer cred ca o femeie isi poate tine barbatul langa ea doar daca ea vrea asta.

    RăspundețiȘtergere
  43. @Oandi: Fetele sunt proaste si baietii sunt prea lasi:)) am inteles:D:D:D

    Ai dreptate, o femeie poate multe, inclusiv sa-si tina barbatul langa ea:) Si barbatul si femeia inseala cand cel de langa el nu-l mai satisface din anumite puncte de vedere, insa se poate apela si la comunicare prin care cei doi isi pot exprima nemultumirile si pot ajunge la un acord:) ms de raspuns:X

    RăspundețiȘtergere
  44. Iar atunci cand gresesti facand celor din jur dar totusi nu intentionat esti inconstient. Oricum ar fi trebuie sa ne ferim de astfel de persoane.

    RăspundețiȘtergere
  45. @Alexa Lola: da... sunt foarte multe persoane de genu' ms de comm:X

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)