Pagini

3 in 1 CONTEST : Make-up , Nail Art & Creation ♥

Ca tot e sarbatoare, si cum nu am ce face, am decis sa particip la un concurs foarte interesant organizat de o domisoara draguta, Honeÿ Bunny
Am sa scriu in ce consta acest concurs, iar pentru cine este interesat, mai multe detalii gasiti aici.

Aceasta este poza de inspiratie pentru toate trei partile ale concursului : 



╔═════════════════╗
Sectiunea de make-up
╚═════════════════╝

 Pentru a participa la aceasta sectiune trebuie sa creeati un make-up(ochi,fata,buze) inspirat de poza atasata mai sus de mine.Puteti sa va alegeti numai o parte din poza(de ex: iepurasul,lalele,fundalul), sau poza per total ! 
Pentru a imi da seama de lookurile realizate de voi trebuie sa imi trimiteti o poza cu toata fata si doua la ochi (o poza indeaproape la ochii deschisi si una la ochii inchisi).

Premiul pentru castigatoarea acestei sectiuni consta in produse la alegere (din cele aflate pe stoc) de pe site-ul www.genutze.ro  in valoare de 200 de lei!



╔═════════════════╗
Sectiunea de nail art
╚═════════════════╝


   Pentru ca am fete care ma urmaresc si sunt talentate la 'pictatul' unghiilor,am facut aceasta sectiune in care,voi talentatelor,trebuie sa faceti un model pe unghiutele voastre inspirat din aceeasi poza(cea de mai sus).De asemenea va puteti inspira doar dintr-un element din poza,sau de poza per total(recomandat) !

   Pentru aceasta sectiune premiul consta in produse la alegere (din cele aflate pe stoc) de pe site-ul www.genutze.ro in valoare de 150 de lei !


╔═════════════════╗
Sectiunea de creatie
╚═════════════════╝
 
In cea de a treia parte a concursului m-am gandit sa nu ofer sansa de a participa doare fetelor  pricepute la  'pictat' pe unghii sau pe fata,ci si restul fetelor care au talent la orice altceva ce tine de creatie.
De exemplu: 
-daca aveti talent la pictura puteti creea o plansa inspirata de poza de mai sus;
-daca sunteti pricepute la compus poezii,compuneri,puteti participa deasemenea la aceasta sectiune a concursului;
-puteti participa prin realizarea unui outfit inspirat de poza propusa de mine(nu in polyvore,sau alt program);
-sau daca aveti talent la lucrusoare hand made,de asemenea puteti face o creatie care sa exprime continutul pozei de inspiratie;
 - pentru ca stiu ca sunt fete care sunt pasionate de Photoshop si alte programe de edit,m-am gandit sa le ofer si lor o sansa ... trebuie sa faceti un header inspirat de poza pe care eu am aleso mai sus,potrivit blogului meu(preferinte culori:alb,roz,verde,navy;dimensiuni:930 x cat vreti voi)

Pentru ca fiecare sectiune a concursului va fi premiata,si castigatoarea acestei sectiuni va fi premiata cu produse la alegere (din cele aflate pe stoc) de pe site-ul www.genutze.ro  in valoare de 100 de lei.
Concursul incepe pe 13.04.2011 si se termina pe 13.05.2011.

Va urez bafta! 
Pupici!

9 comentarii:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)