Pagini

Ma gandeam...



... ce e mai grav, sa te amagesti singur/a ca iubesti sau sa te amagesti ca esti iubit/a?



P.S.: Vreau raspunsuri cu argumente!

22 de comentarii:

  1. daca te amagesti ca iubesti esti propria victima, daca te amgesti ca esti iubit/a esti victima altcuiva.nu cred ca pot sa argumentez mai mult sper sa fie cat de cat inteles :) .

    RăspundețiȘtergere
  2. @G.W.: Pai si cum e mai bine, sa fii propria victima, sau sa fii victima altcuiva?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca mai rau este sa fii amagit/a ca esti iubit/a. Sa gasesti pe cineva care sa simuleze atat de bine interesul petntru tine incat sa iti dea sperante.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Costin Comba: Da... destul de convingator:)

    RăspundețiȘtergere
  5. sa te amagesti ca esti iubita, clar! iti dai seama, sa te minti singura ca te iubeste chiar daca se comporta urat cu tine si tu sa ti impui asta...si apoi sa se termine totul si tu sa ti dai seama prea tarziu de fapte...:( bleah! mi e frica de starile astea, sincer..

    RăspundețiȘtergere
  6. @Oandi: Intr-adevar, daca e sa privesc din pct asta de vedere, e oribil... mai bine sa stii ca cel de langa tine nu stie sa iubeasca decat sa zici ca il iubesti si apoi sa realizezi ca tot tu ai gresit.: ) thnks: X

    RăspundețiȘtergere
  7. nu e rau nici cum :)) ....dar cum ar fi ambele in acelasi timp ? :)) ...iti zic eu ....interesant ;)


    ...in orice rau exista un bine... defapt suferim k fraierii pentru k asta vrem .... cu cat mai multe sentimente cu atat traiesti mai intens....deci simte gustul vietii ...sufera iubeste traieste :*:*


    kiss beb

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai rau este sa te amagesti ca esti iubit/a, pentru ca la un moment dat o sa realizeti ca ti-ai facut sperante false si ca, de fapt, esti singur/a, visand la ceva ce nu puteai avea, in timp ce puteai spera la ceva abordabil.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Irina: Incep sa ma gandesc la acelasi lucru!: (

    RăspundețiȘtergere
  10. varianta a doua cred ca este mai rea :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Amandoua e grele, ca sa zic asa. :)

    Cel mai nasol este ca iubirea sa nu fie reciproca.

    Ce făcuşi? Îţi shimbaşi poza?

    E mişto fotografia!

    RăspundețiȘtergere
  12. sa te amagesti singura ca esti bita, claaar!!! daca ar fi invers, ar depinde de tine sa iti dai seama ce sentimente ai si sa le rezolvi. insa in cazul asta, oricat ai incerca tu, degeaba te amagesti daca pers de langa tine chiar nu simte nimic, nu mai ai ce sa rezolvi

    RăspundețiȘtergere
  13. @G.W.: deci... da:)

    @Cristi: :)) Stiu cum e:) Da schimbai poza:P multzam:D

    @Nymphetamine: Chiar ca nu mai ai ce sa rezolvi...

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai grav este sa te amagesti ca esti iubita. Este mai grav si mai dureros pentru ca amagirea intervine atunci cand stim adevarul dar nu vrem sa-l admitem. In aceasta situatie eu vad doar persoanele prea naive, fara respect de sine si fara orgoliu... De asemenea vad aceasta actiune ca pe o..."cerseala". Foarte grav sa ajungi in aceasta situatie, nu?
    Daca te amagesti ca iubesti...probabil ca este mai ok pentru ca la un moment dat vei spune stop, daca esti un om echilibrat. E mai simplu si poate fi considerata doar o ratacire, pe cand primul aspect este deja o cauza pierduta. Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Atunci cand te amagesti ca iubesti este chiar destul de simplu sa te trezesti din somn si sa faci ceva in acest sens, pe cand atunci cand te amagesti ca esti iubit deja ai mare problema pentru ca in momentul trezirii la realitate dezamagirea este imposibil de evitat.Plus ca a crede,a sustine ca o persoana te iubeste cand nu este asa e ceva foarte periculos care poate avea urmari grave daca esti vulnerabil si nu ai puterea sa mergi mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamnele mele, va multumesc pentru raspunsuri.:X

    @Lillee: "cerseala" aceea imi suna foarte urat... acum sunt in ceata... desi incep sa cred ca aman2 sunt grave...

    @Ela: Da, am observat si eu, m-am trezit, in sfarsit... si multumesc pentru sustinere:X>:D<

    RăspundețiȘtergere
  17. Deci concluzia este ca: Mai grav este sa te amagesti ca esti iubit/a!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Amagirea, desi nu vrem sa o traim, exista adeseori in relatiile noastre, tot crezand ca, in sfarsit, e vorba de iubirea adevarata. Si totusi nu indraznim sa renuntam la unele amagiri, tot de teama de singuratatea aceea apasatoare si atat de trista. Vrem sa iubim si vrem sa fim iubite si daca realitatea nu este ceea ce dorim, atunci alunecam intr-o amagire care are ascunsa in ea atata tristete incat, ar fi mult mai bine sa o alungam din sufletul nostru cat mai repede .

    RăspundețiȘtergere
  19. @gabriella: nu mi place deloc cuvintele astea, amagire, tristete.... dar deh astea fac parte din noi:)

    RăspundețiȘtergere
  20. Dilema veche...intrebarea aceasta .
    In mod normal nu se poate ajunge la aceasta ipostaza . Un barbat caruia ii place o femeie , la prima vedere , face un pas catre ea . Ea , daca-l place la randu-i, face un pas catre el . Se poate si invers .Ar fi de preferat ...Si uite asa din pas in pas se pot face zeci de mii de kilometri alaturi . Daca nu se coaguleaza IUBIREA , isi dau seama imediat ; Atat Ea , cat si El . Este o chestiune simpla , de echilibru ...dar atat de complicata ...

    RăspundețiȘtergere
  21. @Radu: Uite ca uneori se ajunge fara sa ne dam seama...

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)