Pagini

So what ???

Fratilor, am vazut pe tot felul de site-uri si am auzit de la majoritatea cunoscutilor mei cum ca parul lung la "fomei" este foarte feminin, frumos, bla bla... acum sa aud pe vreunu' ca-mi spune ca nu a vazut o femeie frumoasa in toata viata lui cu parul scurt, wtf? Ce legatura are parul cu sufletul, cu feminitatea? Aaaaa? Uite eu, de exemplu de la o podoaba capilara "de laudat"(scuzati modestia) mi-a venit sa ma tund, intai am cerut pareri, pentru ca am mai facut-o o data si nu a fost rezultatul dorit, poate pentru ca nu stiam exact ce vreau, si cum toata lumea mi-a spus ca "NUUUU, sa nu te tunzi!", eu... "de'a dracu" m-am dus asa frumos fara sa stie nimeni si m-am tuns scurt! Mwahaha! Sa vedeti apoi reactii! Mwahaha!!! Culmeaaaaa, ceea ce m-a uimit, au fost reactiilea pozitive ale tuturor(mai putin 1, 2, 3 persoane) care mi-au zis sa nu ma tund, ete na! Deci cam ce legatura are parul cu mintea, cu sufletul? Ca nu m-am prins nici acum, nu sunt cumva tot eu? Sunt tot eu buaaaaaaaaa!!! 
Si acum, concluzia? 
Concluzie: Nu e bine sa te iei dupa ce spune unu' si altu', ca ceri o parere e altceva, dar nu lasa pe nimeni sa te influenteze in deciziile tale! 

40 de comentarii:

  1. o femeie frumoasa,inteligenta ramane la fel indiferent de lungimea parului

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar voua de ce va place una de 20 de cm ? Asa si noi cu parul lung !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai e la fel ca la haine. Trebuie sa porti ce haine ti se potrivesc si care te avantajeaza.

    Asa e si cu podoaba capilara. Daca iti sta bine cu parul scurt, te tunzi. Daca nu, iti lasi parul lung.

    Pe la 92 de ani poti sa-ti pui peruca. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Soramea, daca tu te simti bine asa,n'are importanta ce spune lumea. A fost decizia ta.Ce-i drept, am ramas putin socat, pentru ca nu m'ai anuntat inainte( sa nu se mai intample :p ).
    Mie oricum imi place cum iti sta, dar ti-am mai spus cred si ca eu apreciez mai mult partea sufleteasca decat infatisarea trupeasca si cred ca asa ar trebui sa gandim toti, pentru ca frumusetea e trecatoare, pe cand sufletul...

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte corect,totul este sa te simti tu bine. Este bine sa tii cont si de parerea celor din jur dar cel mai bine este faci cum crezi tu.Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  6. melodia asta imi da o stare superba de dans :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Stii de cand suntem parul lung era tipic femeiesc si de acolo deriva faptul ca exprima aceea feminitate,dar asta nu inseamna ca o femeie nu e feminina daca e cu parul scurt,din contra..o femeie exprima asta prin felul ei de-a fi si dupa prin cum arata care totusi e foarte important.
    O seara placuta!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. @G.W.: Cam asta e si parerea mea, sincera sa fiu, sunt curioasa sa vad cam ce mai vad baietii frumos la mine, daca pana acum mi se spunea"ai un par superb"... bla bla

    @invizibilul: ti-am raspuns la tine pe blog:P

    @cristi: imi place comparatia:P

    @Patratzel86: a fost o decizie de moment, toata lumea a fost socata, o sa-ti spun, o sa-ti spun:D ti-am mai zis ca imi place cum gandesti:P

    @gabriella: nnu ai pentru ce:) asa am zis si eu, daca ma simt bine asa, de ce sa ascult de ceilalti...

    @nympthetamine: si mie:X hihihi

    @seninle olmak istiyorum: stiu, dar cum spui si tu feminina e o femeie prin felul de a fi, nu neaparat prin par, conceptii gresite.... multumesc la fel:X

    RăspundețiȘtergere
  9. esti convinsa ca acele "1,2,3 persoane" nu sunt de fapt cele sincere? daca excluzi familia si cercul restrans de prieteni buni (care oricum "nu observa" diferenta), cate alte persoane mai raman in tabara celor cu "bine ai facut"?

    ps: asa-s eu, curios si cu destul tupeu ca sa intreb ce nu stiu.

    RăspundețiȘtergere
  10. so what if you're hot and i'm not...
    ta na na na naaaaa

    RăspundețiȘtergere
  11. @INTJ: 1,2,3 persoane sunt prietenul, si inca 2 amici carora le place parul meu, asa-zisul prieten nu e obisnuit si de'aia:P daca vrei pot sa-ti trimit poze:P =)))))))))))))))) daca esti asa curios=))))

    RăspundețiȘtergere
  12. nu, multumesc ... sunt destul de batran ca sa prefer propria imaginatie (cand vine vorba de imagine) si in plus pozele (aka imaginea) nu conteaza in contextul intrebarilor puse de mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @INTJ: ma bucur:X:X:X inseamna ca ai/aveti o imaginatie bogata:P

    RăspundețiȘtergere
  14. nu neaparat ... inseamna ca beauty lies in the eyes of the beholder.

    ps: online (in universul asta virtual) chiar suntem toti egali ... uita te rog de "aveti" si alte din astea.

    RăspundețiȘtergere
  15. @INTJ: :P se poate, insa ma simt prost uneori:P e vorba de respect... mai ales cand stiu ca vb cu persoane mai in varsta....

    RăspundețiȘtergere
  16. ok, sa incercam altfel atunci: respectul se castiga, nu (pur si simplu) "se cuvine" odata cu varsta ... iar eu inca nu ti l-am castigat (sau nu retin sa fie cazu'). :D

    RăspundețiȘtergere
  17. @INTJ: Ce vina am ca am cei 7 ani de acasa?

    RăspundețiȘtergere
  18. lol ... n-ai nici o vina ... da' nu amesteca oalele: nu cred ca mami si tati ti-au zis o groaza despre internet si virtual reality. :))

    RăspundețiȘtergere
  19. @INTJ: :)) nu, stiu... nu mi-au zis nimic... insa asa e frumos, sa respecti pe cel in varsta, dar e ok... daca mi se permite, nu exagerez, multumesc:P

    RăspundețiȘtergere
  20. no bine ... hai sa mai dau din casa. simplificand putem spune ca orice dialog poate fi incadrat intr-unul din urmatoarele modele:
    - de jos in sus (copil catre parinte, angajat catre sef, etc.)
    - orizontal (de la egal la egal)
    - de sus in jos (parinte catre copil, sef catre angajat, etc.)

    eu prefer varianta de la egal la egal ... deoarece poti invata ceva de la orice om intalnit in viata (ca "parinte" nu prea ti se spun multe, iar in rolul "copilului" nu prea esti luat in serios).

    RăspundețiȘtergere
  21. @INTJ: m-ai convins, egal egal sa fie:)

    RăspundețiȘtergere
  22. ei na, important e cum te simti tu bine si cum iti place tie. sora mea a trecut si ea brusc de la par lung la par scurt si, dupa ce ne-am revenit din soc :)), ne-am dat seama ca ii sta mult mai bine asa :)


    eu, de ex, am parul rar si ca sa aiba volum il tin tuns bob. dar nu ma simt mai putin feminina din cauza asta

    RăspundețiȘtergere
  23. @Bianca: Ai dreptate:X

    @camy: asa cred si eu, si mie mi s-a spus ca imi sta mai bine asa, unii oameni sunt facuti pt parul lung, altii nu... bobul e foarte dragut:X

    RăspundețiȘtergere
  24. depinde si de fizionomie. O femeie e frumoasa si cu par lung si cu par scurt. CUm a spus si bianca, parul lung accentueaza feminitatea. Asa daca e sa o luam in Biblie scrie ca o femeie trebuie sa aiba parul lung. Dar traim in secolul 21, suntem o tara libera asa ca ce ne pasa noua daca x se rade in cap sau daca parul lu' y ajunge pana la genunchi?;;)

    RăspundețiȘtergere
  25. @ink.heart.for.poem: pai da, o femeie e frumoasa si cheala:) exact fiecare face ce vrea:)

    RăspundețiȘtergere
  26. aici se vad prieteni adevarati,ce.i care tin la tine au aceasi parere despre tine si cand ai paru` pana la genunchi si cand esti tunsa scurt,sufletul unui om nu se vede dupa par :-j e o prosti!:)). si eu aveam parul lung si acum 2 luni m.am tuns,am auzit pareri de bine,dar si faze gen "wtf,de ce te.ai tuns?" ca asa am vrut eu nene,nu trebui sa iti dai cu parerea daca nu simti,si e problema mea ce fac,ma rog,"la persoana" ta ;)). asa deci niciodata nu trebuie sa ne schimbam o parere deaorece spune "x,y sau z" ca lui nu ii convine asta :-j si mie una imi place cum te.ai tuns >:))) ;3.

    RăspundețiȘtergere
  27. @Andreea ;x: Da, ai drptate:) oricum eu fac ce mi vine mie:) Multumesc:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  28. "aici se vad prieteni adevarati" ... nu prea cred! prietenii adevarati iti spun adevarul (asa cum il vad ei, adica din punctul lor de vedere) ... iar ala poate sau nu sa-ti placa. astfel, ai sansa ca reality-check-ul tau sa aibe o valoare de adevar mai mare ... ca-n universul propriu oricum ai intotdeauna dreptate. in fond, asta e si unul dintre motivele pentru care avem prieten: o alta opinie, un alt punct de vedere ... complet independent de universul propriu. eu nu vreau prieteni care sa ma minta frumos ... da' poate ca-s eu prea refractar la pupincurism.

    RăspundețiȘtergere
  29. @INTJ: Hmm, nu toate persoanele care m-au laudat sa zic asa, imi sunt prieteni, unii sunt simple cunostinte, de la dna de la magazin, la profii din generala... la prieteni foarte buni si la iubit... am parte de multe reactii pozitive, insa reactiile negative sunt probabil din cauza socului:) pana se obisnuiesc asa cu mine, mi s-a spus ca numai seman cu mine:) hihi:) Si e adevarat, o simpla coafura m-a schimbat total, de la comportament pana la infatisare:)

    RăspundețiȘtergere
  30. pai ... poate sa nu-mi placa deloc cum arati, da' sa-mi placa foarte mult persoana/personalitatea ta ... si majoritatea oamenilor ar prefera asta in contrast cu: imi place cum arati da' nu dau 2 bani pe personalitatea ta. se spune ca gusturile nu se discuta ... si cum oamenii nu sunt identici, e normal ca gusturile sa difere.

    revin insa la ce am mai scris: frumusetea e in ochii privitorului ... care privitor, cand rationeaza obiectiv, poate sa nu fie incantat de noua freza/bluza/rochie/poseta/etc. ... dar care, rationand subiectiv, e fascinat de omul cu noua freza/bluza/rochie/poseta/etc.

    ... la care completez: nu e important sa fii frumoasa pentru toata lumea ci sa fii ("till death do us part") frumoasa in ochii unei anumite persoane (cea pe care o iubesti si ti-ai dori sa te iubeasca). :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu conteaza atat de mult parul. :) Tu, ramai tot tu, si cu parul lung, si cu perul scurt. Si oricum, la fel de frumoasa esti..;X
    Si, Iti sta bestial cu parul scurtttt!!! :X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  32. @INTJ: Foarte adevarat, ceva gen, nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie:)

    Si stiu ca nu e important sa fiu frumoasa pentru toata lumea, si ma intristeaza ca tocmai persoana la care tin, mi-a spus ca nu ii place, dar asta este, trebuie sa ma placa pentru ceea ce sunt, nu pentru un smoc de par!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. @Kitt'Kidd': Eee:)) pentru tine da:X:X:X ms:X

    RăspundețiȘtergere
  34. daca ti-a spus ca nu ii place ... tu ai aflat deja doua chestii foarte importante (d.p.m.d.v.):
    - iti spune adevarul si nu te abureste
    - nu ti-a dat papucii si deci tine la tine

    acuma nush ... da' eu zic ca asta e de bine si ai motive sa fii fericita, nu sa te intristezi.

    RăspundețiȘtergere
  35. @INTJ: Mda... la asta nu m-am gandit, desi acum suntem aman2, merita sau nu merita sa mai tinem o rel la distanta... in fine am deviat subiectul:))

    RăspundețiȘtergere
  36. Si eu am trecut brusc de la par lung la bob si ma simt mai bine asa, chiar si mai feminina, in ciuda celor care spun ca nu esti feminina cu par scurt.
    P.S. in fiecare zi cant "so what...lalala"

    RăspundețiȘtergere
  37. Mda...Si iubitul meu considera ca parul lung rocks!What?Dar parul scurt?Dar parul mediu?Aceste tunsori ce au?Iar daca vede o tipa cu parul foaaaaarte scurt deja pentru el este cheala :(( Ma enervez numai scriind aici treburile astea!
    Feminitatea este o stare de spirit,o atitudine,o nota aparte,in nici un caz nu are treaba cu lungimea parului sau cu un tip de coafura.

    RăspundețiȘtergere
  38. @ela: Deja nu mai conteaza parerea lui... oricum ms pentru raspuns:X

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)