Pagini

Inca o serie de intrebari...

Si uite ca iar am revenit la tema iubirii, pentru ca din nou vreau sa aflu si alte pareri... Cand 10000000 de oameni iti spun ca o persoana nu e potrivita pentru tine, chiar si acea persoana, tu de ce crezi ca este? E iubire sau e prostie? Iar cand toata lumea spune ca daca te inseala, sau mai bine zis daca alege alta in locul tau din cauza distantei cica, inseamna ca nu te iubeste, tu de ce crezi ca ei vorbesc prostii? De ce mai speri ca se va intoarce? Si daca se va intoarce de ce i-ai mai da o sansa?
Cica in iubire, totul se iarta... chiar si astfel de cazuri, cand deja numai e vorba de "rataciri" ci de fapte concrete? 

Si, si, si cand ai dovada clara ca e cu alta, iar el zice ca vrea sa iti dea o explicatie, sa nu fie ura si alte chestii, de ce sa ii mai dai o sansa sa il asculti? 
De ce isi bat joc?
De ce??????????

22 de comentarii:

  1. pentru ca ei stiu ca noi suntem fete si prin natura noastra noi suntem sensibile si cedam si ii lasam sa ne "explice":-<

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce ?ca poate si stie ca orice ar face mai e cnv cu blogu CLM care este cu un picior sa se impace cu el si cu unu sa NU se impace:))...este un motiv destul de bun ?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alexandra: Parerea lor;))

    @Copilul diminetii: cand ai dreptate ai! :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. ai dreptate C.L.M "parerea lor" ca pana la urma e alegerea noastra daca cedam sau nu :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @alexandra

    dute fato la din dragoste sau la iarta-ma sau dute-n ...televiziune la OTV nu va credeti mai presus ca toti ar treb sa fim EGALI DIN NASTERE (asta o canta ombladon mai CLM :)) )....

    RăspundețiȘtergere
  6. hm...complicat!
    Cred ca cel mai important e sa faci ce-i mai bine pt tine;sa te gandesti daca merita,daca o sa poti ierta si implicit uita ce a facut,daca n-o sa-ti para rau daca il ierti sau daca il indepartezi.
    Cel mai important e sa te gandesti de 10 ori inainte de a decide.
    Eu personal nu mai cred in faze de genul ,,fa ce-ti spune inima"...ma bazez mai degraba pe ratiune,pt ca iubirea nu-i eterna.

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru ca is niste prosti destepti :)
    si noi suntem niste destepte proaste.
    care le acordam mereu o sansa, si inca o sansa, si inca una.. si tot asa..
    pentru ca noi de cele mai multe ori nu avem puterea de a ne calca pe inima. nu vrem sa-i pierdem pe aia care ne fac sa simtim ca traim, adica pe cei care ne produc suferinta:) ..
    da suntem tare..ciudate :-?

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru ca asa sunt ei , pentru ca ne fac sa ii iubim si dupa se folosesc de asta [ unii . restu` sunt "bombonele dulci " ]

    RăspundețiȘtergere
  9. @Copilul diminetii: Haaaaii ca esti vagabont:)

    @fatacareaduceploaia: iubirea nu cred ca mai exista:)

    @Alexaa.: Pentru ca unele fete sunt proaste, d'aia!

    @Mademoiselle: da, cam asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  10. @copilul diminetii:observ ca tu ai o problema strict cu mine:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  11. asa sunt unele persoane cand se indragostesc ! Nu stiu sa explic exact, dar asa sunt si eu ! mereu incerc sa ii gasesc diverse scuze. Orice ar spune lumea zic pt cateva secunde ca au dreptate, iar in urmatoarele secunde deja m gandesc ,,stai ca poate de asta nu a fost asa" si chestii de genul ! Suntem oarbe unele in dragoste ! iti e greu sa vezi realitatea...

    RăspundețiȘtergere
  12. @Paola: Inteleg:) Uneori e prea greu sa concepi ca cel iubit nu te mai vrea...

    RăspundețiȘtergere
  13. eu cred ca ce ai descris tu are alt nume, nu e "iubire" ci e "obsesie" ... think about it ...

    RăspundețiȘtergere
  14. :) Acum am vazut:) Scuze:)

    Cred ca da:-? Deja se ajunge la o obsesie:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Hmm nu prea inteleg. Tu intrebi de ce se comporta el asa, sau de ce il accepti tu in conditiile date?
    In fine, nu conteaza. Nu toti baietii/barbatii sunt la fel, exact acelasi lucru si in cazul fetelor/femeilor.
    Exista baieti super din toate punctele de vedere la fel cum exista si cei din categoria descrisa de tine. Ideea e sa stii ce sa alegi. De multe ori avem tendinta sa alegem cea de-a doua varianta, chiar daca toata lumea spune ca nu-i ok, chiar daca si tu stii asta. Pentru ca stii dar incerci sa negi. Nu vrei sa crezi. Este, probabil, vorba de sentimentul acela: ce e interzis e mai gustos. Stii ca nu sunt prea mari sanse si tocmai asta iti da avant. :) Nu e nimic anormal, in fond s-a facut greseala asta inca din timpul Adam si Eva. Stii tu, cu marul interzis. Dar ai vazut ce s-a intamplat dupa aceea. Morala e buna.
    Trebuie sa stii cand sa te opresti. Atat :)
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  16. @C.L.M. - dragoste/iubire/bine cu forta nu e ok ...

    daca privesti totul din punctul lui de vedere: ti-a zis de destule ori si in diverse moduri (mai mult sau mai putin directe) "nu", ba chiar "a ales alta" ... ce sa mai faca bietu' om ca intr-un final sa intelegi ca el nu simte pentru tine ce simti tu pentru el?

    chiar vrei sa-l legi cu forta de tine si sa ajungi in timp vedeta-n stirile de la ora 17 ?

    RăspundețiȘtergere
  17. cam de o luna astept aici un post NOU, plin de energia unui nou inceput, ca sa pot si eu comenta, si nu apare.:) Si daca ai dat o tura prin alte lumi, se pare ca ai ajuns din nou de unde ai plecat. si sincer, consider ca pierzi timpul. Pt ca un lucru catalogat ca fiind rau, in mintea ta, nu-l vei putea spala niciodata. mereu va avea un iz de negativ. e ca si verdictul "vinovat" dat unui infractor. il va urmari toata viata.
    iti doresc sa reusesti sa te detasezi, sa vezi ce dulce e eliberarea...

    RăspundețiȘtergere
  18. stiu ca nu e un sfat tocmai crestinesc, dar... Sa nu ierti!!

    RăspundețiȘtergere
  19. De ce?? Pentru ca intotdeauna speram la o noua sansa, credem intr-o schimbare sau mai bine zis ne place sa ne amagim (mie asa imi place sa spun, poate ca din dragoste, poate din prostie sau poate de frica pierderii celui de langa noi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru ca asa sunt baietii... iar cand 10000000 de persoane iti spun o chestie trebuie s-o asculti! Sau cel putin sa simti ca e ceva in neregula...sa lasi gandirea inimii deoparte si sa gandesti si cu mintea.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)