Pagini

How do you describe the feeling...

Azi, la ora de filo am avut o tema foarte interesanta despre viata si moarte, insa am dezbatut aceasta tema intr-un mod optimist, si mie una mi s-a parut ca am dezbatut mai mult tema vietii si astfel am ajuns ca dl. profesor sa ne puna o intrebare, care mie mi-a dat un pic de gandit, si ca de obicei am sa va cer si parerile voastre pentru ca vreau sa ma conving de niste "chestii".
Ce credeti voi: "Fericirea este un fapt, sau o stare de traire?" ( cu argumenteee)
Si... ca multumire pt raspunsurile voastre, o melodie care mi-a redat buna dispozitie!
Thnks!!!

21 de comentarii:

  1. @Bianca Dobrescu: Fericirea, o aspiratie constata a omului:)) deci este o stare:) dar de cate feluri e fericirea? sau e doar fericire si gata?
    Am ascultat:) :X:X Imi place

    RăspundețiȘtergere
  2. In fiecare zi gasesc motive de a fi fericita. Sunt fericita ca azi m-am trezit. Suna bizar, dar daca nu ma mai trezeam? Poti sa gasesti motive de a zambi si de a fi fericita in orice lucru,loc, trebuie doar sa-ti doresti cu adevarat. Cred ca fericirea este o stare de traire.Sunt fericita dar si recunoscatoare pentru tot ce-mi ofera ziua de astazi...sunt fericita pentru un zambet ...sunt fericita ca sunt inconjurata de prieteni dar si de dusmani...sunt fericita chiar si pentru o piatra colorata...sunt recunoscatoare ca sunt sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. @gabriella: OMG:O Ce frumos, chiar ca sunt motive de fericire! :X

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu o vad ca si o stare de traire. Fericirea vine si se gaseste in sute de lucruri mici sau mari si depinde doar de noi daca o gasim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Faptul ca ne-am nascut si ca o sa murim sunt singurele lucruri certe din viata noastra...restul, e visare, speranta, incercari de a dobandi o fericire nascuta din lucruri simple, sau poate o fericire mare, care pare ca nu se mai termina, oferita de cele mai multe ori de dragoste. Si da, eu cred ca fericirea e un fapt, pentru ca dupa ce iti trece starea de beatitudine, iti raman amintirile, daca nu ar fi un fapt, nu ai avea amintiri. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. fericirea e (imho) o stare ... pe care o parasesti in momentul in care incerci s-o evaluezi. intrebarea (interesanta in acest context) e: daca cineva spune "sunt fericit(a)" ... oare chiar e?

    RăspundețiȘtergere
  7. @G.W.: :)

    @Zbor de fluture: SPui ca fericirea e un fapt, dar amintirile ce sunt? nu sunt stari? sunt fapte?

    @INTJ: Nu cred ca toti cei care afirma ca sunt fericiti, chiar sunt... majoritatea se mint singuri... poate nici nu stiu ce inseamna a fi fericit cu adevarat. as putea tine o intreaga teorie dar deocamdata vreau sa vad si alte ganduri:X

    @Bianca: Am inteles, cu ce te supara mâţa mea ? :)) Si stai linistita ca modul tau de exprimare nu are nimic:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Fericirea e doar o stare dupa parerea mea. Pentru ca te simti fericit, atunci cand esti fericit. :)
    Si melodia asta, mie mereu imi reda buna dispozitie. :X

    RăspundețiȘtergere
  9. @kitt'kidd': De acord:X kisseZ:X

    RăspundețiȘtergere
  10. Fericirea este o stare si putini oameni ajung s-o traiasca, mai ales la noi in tara, din pacate. :(

    RăspundețiȘtergere
  11. @Cristi: da, dar eu zic , ca poti trai fericirea si prin lucrurile marunte care te satisfac:P

    RăspundețiȘtergere
  12. Ca sa-i raspund lui Cristi: "Fericirea este cea mai mare biruinta, aceea pe care o dobandim impotriva destinului ce ne este impus" - Camus

    RăspundețiȘtergere
  13. Fericirea este doar o stare de traire.
    Ca argumente as putea sa spun doar ca este doar o stare..si nu un fapt pentru ca tine de sufletul tau...care etse greu de atins in viata asta.

    P.S. Mersi de coment..si de ajutorul moral care mi l-ai oferit >:D< Have a nice day!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Irina: bun raspuns!

    @Alexandra: Cu placere:> oricand>:D<

    RăspundețiȘtergere
  15. Hi darling!!! Thanks to your sweet coment on my blog!!! I´m following you here now, can you follow me too?
    ;)
    Kisses from Brasil
    Dani.

    www.myvanitydiary.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  16. fericirea...fireste ca-i o stare, care doar pare ca tine o eternitate, caci imediat te trezesti povestind despre ea. atunci e clar ca s-a dus...te lasi in voia ei, ca-ntr-un extaz provocat de-o muzica pe care n-o mai urmaresti crezand ca poti ramane asa toata viata...dar nu e asa, trebuie cautata iar si iar, pentru ca e singura stare care de fiecare data cand apare, da senzatia ca te-a patruns pentru prima oara...

    RăspundețiȘtergere
  17. Si mie imi reda aceasta melodie o stare de buna .Cat despre intrebare ,fericirea este si o stare si un fapt ,pentru ca daca ne dorim sa fim fericiti putem s-o facem.De fapt este o clipa ce ar trebui sa se prelungeasca la infinit ,dar si o stare din aceasta clipa .

    RăspundețiȘtergere
  18. que me ha encantado tu entrada y conocer tu blog, ideall!

    besitos

    RăspundețiȘtergere
  19. Fericirea se gaseste in lucrurile mici.Nu stiu daca poate fi catalogata neaparat ca o stare pentru ca asta inseamna ca este ceva temporar iar unii oameni se bucura de ea perioade lungi de timp.Poate urmatoare intrebare va fi:care oameni?Ei bine cei care au atins un echilibru interior si care sunt impacati cu ei si cu restul lumii,cu universul.Este mai rar intalnita aceasta situatie dar exista!

    RăspundețiȘtergere
  20. @erys: WOW! nu m-as fi gandit la asta:)

    @ღAzucenaღ: Deci fericirea e si stare si fapt:) fericire d moment:)

    @Tere: Gracias:X

    @Ela: Exista, orice este posibil trebuie doar sa credem:X

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)