Pagini

Povesti...

Vorbeam cu mami despre oameni, si in discutia noastra s-a strecurat ceva ce mie mi s-a parut un lucru fenomenal, si anume faptul ca fiecare om are o poveste... va dati seama cate povesti sunt? Povesti de tot felul, triste, cu un final fericit, pentru unii oameni viata e un cosmar, pentru altii un vis, la altii se transforma, si tot asa... este uimitor, in spatle fiecarei fete sta o poveste, o inima, un omulet care iubeste, a iubit, a ranit, a fost ranit, a facut de toate si nimic, ce sa mai... o lume care au la baza povesti, povesti de viata de tot soiul, povesti care ne definesc pe noi ca oameni, ne fac unici, frumosi, speciali, si care se tansforma in amintiri, frumos nu?
Chiar, povestea ta care e? Haha, probabil ati avea nevoie de pagini intregi sa-mi spuneti povestea voastra, si poate nici nu mi-ati spune-o, dar deja unora dintre voi va stiu povestea, de unde? Ei bine, de pe blog... bineinteles in masura in care ati dezvaluit-o... fiecare om e o poveste, dar ce spuneti de povestile de dragoste? AAA? Tu/voi ai/aveti o poveste de dragoste? Sunt sigura ca da!!! 
Care e povestea ta de dragoste? (In cateva cuvinte)

21 de comentarii:

  1. Povestea mea de dragoste e una frumoasa care incet dar sigur se transforma in iubire. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Povestea mea...asa in mare cred ca o stii. Sau poate ma insel :)
    Cea de dragoste? Probabil ca am si eu una sau..mai multe dar la acest capitol prefer sa nu intru in polemici. Am niste teorii care pe multi ii deranjeaza, sa zicem ca sunt genul de om care nu crede in basme si nu vreau sa spulber acest lucru si celor care inca se refugiaza in ele. Asta nu inseamna ca nu am iubit sau ca nu iubesc doar ca o fac intr-un mod mai...realist, sa zicem. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lillee: In mare stiu:) In legatura cu iubirea ca in basme nici eu nu cred:)) bine, nu am avut ocazia sa gasesc asa ceva probabil din cauza asta:) Oricum ma bucur ca nu sunt singura care e mai realista:D
    Multumesc pt raspuns:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar povestea ta care e?
    Tot in cateva cuvinte :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Sophie: Stiam ca o sa intrebe cineva:)), povestea mea de dragoste?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă ai, pe amândouă :)
    ...hmmmm, sigur că ai din ambele!
    Vezi, nu-s atâtea poveşti , câţi oameni...ci mai multe poveşti, decât oameni. Nimeni nu are numai o poveste, ci cel putin o poveste!

    RăspundețiȘtergere
  7. povestea ta..cred ca se exprima intr-un cuvant ..sau maxim 2:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu voi mai avea niciodata vreo poveste de dragoste. Love sucks!

    RăspundețiȘtergere
  9. @copilu diminetii: era sa zic eu ceva:))

    @Alexandra: Never say never!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. urat poate pentru tine dar pt mie joc palaria ..app uitate la primu raspuns care l-am dat la aceea postare:Psi dupa cred ca o sa imi dai dreptate..

    RăspundețiȘtergere
  11. Parerea mea e ca in viata exista o singura iubire adevarata. Poate prima, poate mai incolo...dar niciodata nu o sa o inlocuiesti cu nicio alta experienta. Nu vei putea. Deci, ochii deschisi, cand dai de ea, recunoaste-o si n-o lasa sa plece.
    Si nu uita ca intr-o iubire sunt doi, poate cand vrei sa reiei o relatie, celalalt va fi in contratimp cu tine. Fii constienta de asta, orice are o dinamica.
    Ghicesti povestea mea? Ti-am spus-o!:))

    RăspundețiȘtergere
  12. @sophie,asa zic si eu, dar e prima iubire, stiu ca este pentru ca si el mi-a spus si daca nici dupa 4 ani nu poti uita o persoana, tind sa cred ca e cea adevarata... deocamdata varsta si distanta sunt impedimente care desi stiu ca se spune ca nu conteaza, la noi conteaza, prea multa distanta strica... insa asta e... cum spuneam cine stie peste ceva timp poate vom fi impreuna asa cum ne dorim:)

    Am ghicit povestea ta:) pwp:) si ms pentru sfat:X pentru ca asa consider ca e un sfat:D

    RăspundețiȘtergere
  13. citim (in carti) povestile altora, vedem (in filme) povestile altora ... unii, mai putini, asculta povestile altora. foarte putini risca sa si traiasca/simta povestea celuilalt ... daramite a altora. da' culmea e ca: toti isi dau cu caramida-n piept si-i declara iubirea ...

    RăspundețiȘtergere
  14. @INTJ: Pentru ce sa-ti declari iubirea?:)) Ca sa aiba altii de ce sa rada?:)) mai bine tii pentru tine:)

    RăspundețiȘtergere
  15. @C.L.M - "a declara" in sensul de "a comunica oficial" (in scopul de a demonstra altora: "sunt ca voi, fac parte din multime, nu ma excludeti!").

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu mai cred in nici "Never say never" E cea mai mare prostie omeneasca pe care am auzit-o...

    RăspundețiȘtergere
  17. :( Inseamna ca ai fost ranita foarte rau:(

    RăspundețiȘtergere
  18. normal ca am o poveste de dragoste:x si una dintre cele mai dragute chiar..avand in vedere faptul ca stam in acelasi cartier, ne`am cunoscut printr`o prostie :))intre timp am cam uitat unul de celalalt dupa care ne`am bagat in seama iar si usor usor am realizat ca avem si sentimente :X dar am avut si povesti triste...ma bucur de ce am acum si incerc sa tin stransa relatia asta pentru ca vreau sa mearga...tot ce stiu acum am invatat din povestile mele sau ale altora...daca gresesc, e din cauza mea...macar atata lucru incerc sa nu invat, prostia altora! si cred ca tot ce ni se intampla trebuie suportat...ce suntem..ce devenim ni se datoreaza totul noua.

    RăspundețiȘtergere
  19. yay oandi:X ce frumos:X:X:X eu sunt cu vorba aia"cum iti asterni asa dormi" :D multumesc mult pentru poveste:X e asa dragutaaa:X:X:X Sper sa fie cum iti doresti tu:X Multaaa fericire iti doresc:X:X:X

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)