Pagini

Uneori moda o ia razna

Incet, incet vara ne paraseste si odata cu ea vremea se raceste. Va trebui sa renuntam la hainele de vara aproape transparente, la blugii scurti, la tricourile care abia acopera sanii dar trebuie sa renuntam si la incaltamintea neadecvata si subtire de vara. In incaltaminea de sezon toamna-iarna vom avea nevoie de ghete piele dama, de cizme dama, de botine cutoc gros sau cele care sunt adeptele modului sport, o pereche de pantofi sport de iarna cu talpa groasa.


Mi-a fost dat sa vad cum, unele persoane, pe timp de vara, umblau pe strazi cu incaltaminte de sezon rece iar pe sezon de timp rece, cu incaltaminte usoara de vara. Cum poti sa mergi asa? Pe timp de vara iti transpira picioarele in acea incaltaminte precum spatele unei maimute iar pe timp de iarna, purtand incaltaminte de vara, nu-ti ingheata cumva picioarele? Vrei sa ajungi la expresia “picior de lemn?”.

Trecerea nu se face doar la haine ci si la incaltaminte. Mie nu imi plac cei neasortati, cel putin, sa existe un raport intre ceea ce imbraci si ceea ce incalti. Nu poti umbla vara cu haine aproape transparente si cu ghete in picioare. Stiu eu ca tu esti o artista neinteleasa de lume si ca vrei sa aduci abstractul in monotonia asta din jur doar ca-mi intra in ochi ceea ce aduci tu si sigur nu e arta dar nici...normalitate.


Lasand criticile la o parte, incaltati-va cum doriti, cu ceea ce va place dar incaltati-va adecvat vremii de afara. Nu incercati sa iesiti in evidenta prin asta.

2 comentarii:

  1. MAI DESCHIDE SI TU MAILUL !
    ARATI OK !
    POTI SA FII ORICE DACA VREI !
    CAM DELOC SPORT ? CE-AR FI SA TE-APUCI DE TENIS ?
    CA PREA SE UITA LUMEA NUMAI LA ... CE NE ARATA SARAPOVA !
    ADICA E F.BUNA SI HALEP SI E NEMAIPOMENIT CE A REUSIT DEJA INSA NU ARE CE NE ARATA SARAPOVA ! PE DEASUPRA NU-MI PLACE DE HALEP CAND ... "CANTA" PE GUSTUL TELEVIZIUNILOR UNDE TOTUL E SA TE DAI MARE CA NU MAI E NIMENI CA "NOI" .
    TU DRAGA INSA CHIAR AI CE S-ARATI SI POATE CA NU O SA " CANTI" ASA CAND VEI FI MARE SI TARE...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ce spui dar stiu si ca mi-am comandat un dulapior nou pentru pantofi pentru ca doar in cel vechi nu mai aveam loc :)) !

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)