Pagini

Redecorat birou si marea dilema a aerului conditionat

Azi am avut parte de o noua "confruntare" ca sa zic asa, de data aceasta la birou. Pe ce tema credeti? Ei bine, nici nu va ganditi la ce subiect banal am putut sa dezbatem azi, insa nu o sa va mai tin pe jar si o sa va spun in doua cuvinte pentru ca oricum in mai multe nu se poate, haha: aer conditionat. Zau asa, totul a pornit de la faptul ca seful meu este un mare fan al aerului conditionat mai ales in zilele toride de vara, dar noi, (restul lumii) nici sa nu auzim de el, nu de alta dar eu si-asa sunt sensibila iar colegilor mei le da dureri de cap teribile.

Well si uite asa cel putin o jumatate de zi am dezbatut problema aerului conditionat, pe de-o parte faptul ca nu aerul conditionat da dureri de cap, ci ba din contra, el face bine, te racoreste, si asa mai departe, si pe de alta parte ca aerul conditionat este foarte periculos. 
Acum ce-i drept, eu sunt cam neutra, adica atata timp cat nu bate pe mine nu ma afecteaza prea tare, probabil daca as sta undeva, intr-un loc in care sa bata pe mine si sa-mi faca rau atunci as trece de partea celor care sustin ca aerul conditionat este rau. Oricum, am zis sa va povestesc si voua despre asta pentru ca, chiar mi s-a starnit curiozitatea: Aerul conditionat este bun sau rau? Tind sa cred ca "rau" este atunci cand il folosim in exces, ca orice altceva. Voi ce parere aveti?

Owwww si daca tot am adus in discutie birou, vreau sa va arat cum l-am redecorat, sau mai bine zis cum l-am infrumusetat cu ajutorul unui sticker foarte cute. 
Eeeee? Cum vi se pare? Nu stiu dar parca s-a mai schimbat asa atmosfera acum. E mult mai placut sa stai la munca cand ai un mediu in care te simti comfortabil. Sa aveti o seara faina si un weekend relaxant.

3 comentarii:

  1. Frmusel biroul tau <3 dar unde te-ai anagajat? Cat despre aer conditionat, intro firma in care sunt `nshpe mii de calculatoare si surse de incalzire, este cam necesar :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. estee? :)) femeie la o firma de softuri :D sunt web designer :D la noi nu-s n'spe mii de calculatoare:)) deci nu se puneee!

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)