Pagini

Guest post- Cum arata dormitorul de vis pentru tine?

Cum trebuie sa arate dormitorul perfect? Este o intrebare care sta pe buzele multor oameni. Cum nu exista un dormitor perfect, o sa va spun cum il vad eu. 

In primul rand, peretii trebuie sa fie viu colorati, camera sa fie luminata de spoilere iar parchetul sa fie in doua culori sau un amestec de culori. Peretii trebuie sa fie plini cu tablouri cu natura iar undeva, pe mijloc, sa se gaseasca trei oglinzi de perete, venite in completare pentru a forma un intreg. 

Ferestrele sa cuprinda perdele si draperii de culoare crem iar patul sa fie asezat pe mijloc cu lenjerie cu imprimeuri (de preferabil imprimeuri cu natura). Stiu, stiu am ceva cu natura. 

Cu siguranta, dormitorul perfect este cu doi oameni care se iubesc in asternutul lenjeriilor de pat. Revenind la subiect, nu as vrea sa privesc dormitorul perfect prin lentile de contact ci vreau sa privesc la dormitorul perfect la care aspiram cu totii si dorim sa ni-l construim.

sursafoto: www.tumblr.com


Fiecare persoana isi cladeste micul paradis impreuna cu persoana iubita. Dormitorul este cel mai frumos loc care trebuie explorat pe de-alungul vietii si niciodata epuizata perspectiva asupra lui. Se pot face schimbari periodice, cum ar fi schimbarea perdelelor, draperiilor, oglinzilor sau pozitia acestora, culoarea dormitorului, tablourile, culoarea spoilerelor si multe altele. Avem nevoie de idei iar dormitorul nostru prinde viata cu fiecare modificare adusa. 

Se simte cumva miros de reimprospatare a dormitoarelor dupa ce cititi acest articol? Ha?

Voi cum vedeti dormitorul perfect? Ce elemente cheie trebuie sa se gaseasca in acesta? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)