Pagini

Guest post- Mentine-ti frumusetea cu Philips!

Fac de fac si tot articole de ingrijire personala scriu. Va spun si de ce: pentru ca pun foarte mult accent pe acest lucru. Consider ca orice femeie pe care o intalnesc pe strada trebuie sa arate bine si sa ingrijeasca putin de ea. Este pacat ca, din spusele unor persoane, unele femei incetinesc “procesul de ingrijire” pe motiv ca: nu mai au timp pentru ele. 

Pai, daca nu mai ai timp, trebuie sa-ti faci. Nu poti iesi oricum pe strada si nu te poti neglija pe tine, lasandu-te pe ultimul loc. In locuintele unora dintre ele nu mai gasesti multe produse de ingrijire personala iar acest lucru este destul de grav. 

Pentru inceput, aveti nevoie de un aparat de epilat si un epilator ipl fiindca nu este frumos sa va etalati mararul sau padurea pe strada. Al doilea lucru il reprezinta placa de intins parul fiindca nici-o persoana care trece pe langa dumneavoastra nu e dornica sa vada ca va trecut o tornada prin cap. Al treilea lucru de pe lista si cel mai important il reprezinta elementele necesare igienei zilnice: sampon, sapun, ulei de corp, balsam si altele, fiecare ce foloseste.

Orice femeie merita putin timp pentru ea, indiferent de problemele de la serviciu, casa sau familie. Trebuie sa ne respectam si sa fim lady’s cand pasim gratios pe drum si trecem pe langa un mascul. Nu uitati, doamnelor ca avem o misiune foarte importanta: sa intoarcem capetele barbatilor si sa atragem toate privirile din jur.


Am o curiozitate: cati bani aloci lunar in intretinerea personala in functie de produsele cumparate si numarul acestora?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)