Pagini

DM si la mine in oras! Yeeeey! + Random talk despre produse cosmetice

Seara trecuta am stat la discutii cu un prieten mai vechi si mi-a dat idee de un subiect pentru un nou articol, insa nu o sa va povestesc acum despre el, ci va las sa mai asteptati un picut, va pot da doar un indiciu: relatii, hahahahahha, subiectul meu favorit, nu? 

So, dupa cum vedeti, nu va povestesc acum despre el pentru ca vreau sa va spun ca is super incantata de faptul ca la noi in oras s-a deschis un magazin DM (Drogerie Markt) si am putut sa-mi cumpar autobronzantul mult dorit. 

L-am cautat la toate magazinele cu produse de genu' si nimeni nu a auzit nimic de el, pana una alta o rugasem pe o prietena sa mi-l cumpere de la Craiova (acolo este DM) si bineinteles ca pana sa mi-l cumpere ea s-a deschis magazin si la noi, mwahahaha, deci asa de tare s-a grabit...

In fine, dupa cum spuneam, am reusit sa-mi cumpar autobronzantul de la Alverde, la inceput rezultatul nu a fost cel dorit, pentru ca vedeti voi... trebuie sa stii cum sa-l aplici, altfel risti sa te trezesti cu zone mai inchise, mai portocalii mai exact, si nu ca ar fi asta o mare problema, dar totusi e urat (cine vrea poze manuta sus!)

Anyway, pe langa produsele de igiena corporala sa zic asa ca nu-mi vine termenul (parca era altul), si care btw is mai multe decat ma asteptam, ochii mei s-au dus tinta la rafturile cu produse cosmetice: pudra, rujulete, creioane de buze, de ochi, farduri de pleoape bune, ojica, si nu de oriunde ci de la firme cunoscute ca L'Oreal, unde preturile te ustura rau de tot la buzunar pana la firme cu preturi mai acceptabile ca Miss Sporty. 

Totusi n-am gasit nimic de la Essence, am vazut pe net niste review-uri la creioanele lor de buze, ieftine si bune, si stiti ce firma as mai vrea sa-si faca un stand cu produse in DM? Well, cei de la E.L.F., probabil ati auzit de ei, au niste farduri de pleoape fantastice, si nu numai, primerele iar is geniale (am avut unul la 9 lei si a facut o treaba mai mult decat buna pentru banii astia) ow, ow, si rimelul acela pentru volum si lungime e "boom boom pow", daca stiti ce vreau sa zic, eu am gene micute, dar cu rimelul asta, parca imi puneam gene false, toata ziua primeam complimente, hihi.

Mno, gata, ma opresc aici, caci daca ma apuc sa vorbesc pe blogul asta de produse de beauty, nu stiu despre ce sa mai vorbesc pe celalalt, si-asa am tras chiulul si pe acolo destul de mult. Sa aveti o seara faina, data viitoare cand mai merg la DM, poate ii trag si cateva poze pentru voi.

2 comentarii:

  1. Bine te-am regăsit, CLM! :)
    Chiar că eşti super încântată că s-a deschis DM-ul şi la tine! Şi eu aş vrea tare mult să găsesc produse e.l.f. în DM, Essence, Nyx... altfel trebuie să le comand online.
    Te pup :*
    http://justbeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai revenit scumpo! :D Sunt foarte incantata:D si sper ca pe viitor sa gasim si produsele astea in DM :D sunt mult prea misto, e pacat cu transportul ca e cam scumpicel :D pupic :D :*

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)