Pagini

Guest post - Acana Grasslands, cea mai buna hrana pentru catei

Sa detii un caine nu este ca si cum ai detine un obiect. Acesta are nevoie de atentie, iubire si ingrijire. Atunci cand vorbim despre ingrijirea animalului ma refer la faptul ca acesta trebuie dus frecvent la veterinar pentru consulatii, trebuie sa aiba o greutate ideala, o blana lucioasa, dinti sanatosi si o forma fizica foarte buna.

Pentru aceasta exista Acana Grasslands, mancare pentru caini bogata in proteine, vitamine, fibre si (a)ontioxidanti. Cainele se va bucura de o masa copioasa care nu doar ca-l satura dar il si hraneste.

Acana va pune la dispozitie o gama variata de mancare pentru caini, atat umeda cat si uscata, bogata in carbohidrati si vitamine pentru ca animalul dvs. de casa sa aiba parte de mese bogate pentru o sanatate de fier.

Hranirea cainelui cu resturi de mancare este o greseala evidenta pe care foarte multi o fac, inconstient sau nu, insa pe baza acesteia, cainele are de suferit. Ceea ce pe noi ne hraneste, pe ei doar ii satura si atat. Mancarea noastra nu contine destule vitamine si proteine ca si concentratie raportandu-ne la nevoile unui caine. In plus, unele resturi de mancare sunt declarate toxice pentru organismul animalului iar acesta poate risca sa se imbolnaveasca sau mai rau decat atat…

De aceea exista pe piata mancare pentru caini, si ne este recomandata de catre medicul veterinar.

Pentru o hranire adecvata se recomanda ca masa de dimineata sa cuprinda hrana umeda iar masa de pranz sa cuprinda hrana uscata. In ceea ce priveste masa de seara, puteti combina hrana umeda cu hrana uscata sau puteti gasi alte alternative: o seara hrana umeda, o seara hrana uscata sau acelasi regim dar purtat pe o perioada de o saptamana cu o saptamana.


Cainii castiga foarte repede in greutate daca sunt hraniti in exces fiindca acestia au tendinta de a manca tot ce le pui in fata, de aceea nu este recomandat sa le oferiti multa mancare la masa asa ca o hranire adecvata inseamna un animal de casa sanatos de care te poti bucura multa vreme de acum inainte. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)