Pagini

C.L.M.-ica si investigatiile: rezultate raze la plamani, RMN, s.a.m.d.

Hello there! Stiti ca va spuneam ca nu ma simt prea bine si ca o sa merg sa-mi fac cateva investigatii, ei bine, m-am tinut de cuvant... Mi-am facut raze la plamani, test pt paraziti (a iesit negativ) si RMN la coloana cervicala si cranian (cred ca asa i se zice), ow da, experienta de la RMN a fost putin trautamizanta pentru mine, mai ales ca sunt putin claustrofoaba. Daca n-ati facut unul pana acum si cineva vine si va intreaba daca va e frica in situatia in care aveti probleme cu atacurile de panica, este o idee destul de proasta, dar puteti rezista, I mean, am rezistat eu, ma gandeam la tot felul de lucruri in timp ce stateam intinsa in tubul ala si imi ciocaneau si bocaneau si baraiau chestii in cap. La un moment dat mi s-a facut frig si incepusem sa tremur, iar dupa prima sesiune care a durat in jur de 10- 15 minute (cred) cand m-am ridicat sa-mi schimbe chestia aia pe care sa pun capul eram super ametita, apoi am intrat iar tot pentru atat cred si abia asteptam sa se termine cat mai repede. Am asteptat ceva dupa rezultat (vreo 2, 3 zile) si concluzia pe hartiuta aceea de la medic a fost ca totul este normal, dar ca trebuie sa-mi indrept coloana. si ca mi se recomanda consult la neurologie.

Razele la plamani is si alea normale, p-astea cred ca pot sa vi le si arat ca am facut poze mai devreme ca sa le analizez eu cu spiritul meu de doctor pentru ca inca am dureri in piept si dificultati la respiratie.

Deci per total cica sunt sanatoasa, insa acum va scriu cu o durere de cap si de gat, poate m-o fi tras curentul, nu stiu...

Ceea ce stiu e ca in fiecare zi ma doare cate ceva: capul, pieptul, mana, spatele, ba mi-e greata, ba ma ia cu lesin, ametesc, ma simt slabita, obosita, ma apuca nu stiu ce furnicaturi, fac atacuri de panica si nu stiu ce sa mai fac, incotro sa o mai iau... 

Nu stiu daca eu chiar am o problema de sanatate ascunsa pe undeva, sau sunt simptome ale anxietatii de care nu mai scap... 

Sper totusi sa nu am vreo problema serioasa de sanatate si sa fie anxietate, desi in cazul asta nu stiu cum o sa se rezolve pentru ca e un cerc vicios, ma doare ceva, ma panichez, ma doare altceva, iar ma panichez si tot asa. 

Ma apuca dureri si stari ciudate din senin si incep sa ma agit si sa ma gandesc la rau...

Am devenit pur si simplu trista... Mi-e teama sa mai ies din casa ca nu cumva sa-mi vina rau, ma simt bine doar cand stau in pat, dorm prost, adica gen ma culc tarziu pe la 12 si ma trezesc mai nou pe la 6:30, doar cand ma duc la munca ma mai uit si eu in oglinda sa ma dau cu un fond de ten, unghiile mele is oribile, etc..., asta in conditiile in care eu mereu ies aranjata din casa... In fine, ideea e ca nu sunt eu cea care sunt in momentul asta si ma simt neputincioasa, nu stiu ce sa fac sa-mi fie bine, iar partea proasta e ca pe langa mine, am panicat-o si pe mami saraca... 

Acum va las caci vreau sa-mi caut un film ca sa-mi distrag atentia de la starile astea ciudate, sa aveti un weekend fain.

12 comentarii:

  1. Nu sună deloc bine ceea ce povesteşti tu pe aici, eu sper să fie totul ok şi să fie de vină doar anxietatea, aşa cum spui tu.Încearcă să te relaxezi, să îţi distragi atenţia, plimbări în aer liber, fă ceva ce îţi place, nu te mai stresa.
    Ai grijă de tine!
    Te pup :*
    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu ca nu sunt :( o sa incerc, o sa incerc si asa. :) Si tu sa ai, pupici! :*

      Ștergere
  2. Off, imi pare rau sa citesc astfel de lucruri. Ai incercat sa faci investigatiile medicale intr-un spital din capitala? E imposibil sa-ti vina rau, sa ai probleme si ...sa fii sanatoasa. Ceva este undeva iar ei nu au gasit. Sau ai putea sa incerci, dupa investigatiile desfasurate intr-un spital mai mare si daca ies fara vreun rezultat, un psiholog. Se spune ca o problema exterioara poate avea o sursa interioara. Cine stie, zic si eu. Sper sa nu fiu inteles gresit, vreau doar sa fii bine. Pupici :* Sa te faci bine, Lavi >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai pana la urma probabil ca o sa merg si in capitala ca nu mai stiu ce si cum, daca nu-mi revin. ;) Pupici si merci :*

      Ștergere
  3. Trebuie luat un concediu, ceva timp liber ar fi bun... Sunt semne de oboseala, nimic altceva. Mierea naturala face minuni. Sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oboseala? de atata timp? Apai merg la munca si stau doar in pat :( nu fac nimic altceva, multam, la fel!

      Ștergere
  4. ce sa spun ceva genul tau ma simt si eu mai mult eu stiu ca am ceva probleme cu coloana ,dar pun si pe stres toate astea cateva examene , alte mici probleme de rezolvat sunt deja pe lista ,de tiroida tia zis ceva si aia face mici probleme ,eau eurovita acum si sper sa ma simt mai bine mai mult nu vreau sa mi amintesc la ultima mea cazatura din picioarea am zis ca acolo si raman ,pop si multa sanatate ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut asemenea stari in urma cu mai bine de un an si pentru a iesi din cercul vicios am avut nevoie tot de mine. Da, de mine. Daca este vorba de anxietate, tu trebuie sa cauti putere si sa mananci muuulte fructe care iti plac si sa desfasori activitati care iti plac. Sa cauti bucuria in lucrurile marunte. Ca e vorba de mancatul unei nectarine.
    Si sa incerci sa iti controlezi starea in sensul ca daca simti ca te doare ceva si este o durere moderata, nu-i acorda atata atentie. Cu cat ii acorzi mai multa atentie, cu atat te vei panica mai tare. Stiu ca mama imi spunea asta des si acum chiar vad ca se aplica.
    Eu ma panicam si daca ma intepam. Dintr-odata nu mai aveam aer, simteam cum corpul mi se incalzeste si cum ma ia cu lesin.
    Acum reusesc sa controlez situatiile de genul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, mamele au intotdeauna dreptate! Ma bucur ca tu ti-ai revenit, sper sa-mi fie si mie mai bine! O sa incerc sa nu ma mai stresez atat de mult si sa ma controlez! :) Merci mult!

      Ștergere
  6. Ca sa uiti de chestii neplacute, te invit sa rezolvi una din ultimele 3 lepse pe care le-am postat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din păcate am avut și eu o astfel de perioadă, în care mi se făcea rău de la orice și după controale și controale, la care mi se spuneau aceleași lucruri ( că nu am nimic ) o asistentă, foarte drăguță mi-a zis că totul pleacă de la mine, că eu în loc să umblu pe la medici ar trebui să fac altceva cu timpul meu.
    Și sunt sigură că așa a și fost. Încearcă să te gândești la altceva, să ieși în oraș, să citești.
    Știu că e o senzație foarte urâtă și că te simți neputincioasă, dar organismul nostru se simte așa cum îi transmitem.
    Sper să te faci bine.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)